Sisällön tarjoaa Blogger.

LÖYTÖJÄ FACEBOOK KIRPPARILTAHei! Tänä viikonloppuna meillä nähtiin vihdoinkin hieman aurinkoa ja pääsin nappaamaan muutaman valoisan kuvan sisältä talosta. Pitkän pimeyden ja sitkeän flunssan piristykseksi tein viime viikolla kivat löydöt eräästä facebookin kirppiryhmästä ja olen odottanut, että pääsen esittelemään ne teille. Bongasin ryhmästä kaksi kaunista antiikkituolia, joita ei voinut jättää ostamatta. Harvemmin facebookin kautta näitä huonekalulöytöjä onnistun tekemään, sillä olen aina liian myöhässä. Kiinnostavat huonekalut on usein jo varattu ja niissä on pitkä jono ennen kuin ehdin niitä selaamaan. Nyt minulla kävi kuitenkin hyvä tuuri ja olen näiden tuolien uusi onnellinen omistaja. 

Sain tingittyä näiden kaunokaisten hintaa, sillä tuoleissa oli hieman työnsarkaa ennen kuin näissä edes uskalsi istua. Jalkojen liimaukset olivat jo ajat sitten pettäneet, mutta se asia on jo pääosin hoidettu korjausliimauksella. Istuinosat ja selkänojan pehmusteet ovat hyvässä kunnossa, joten aika pienellä kunnostuksella selvittiin. Verhoilu ei ole vahvuuteni, joten nämä olisivat jääneet ostamatta, mikäli verhoilussa olisi ollut jotain huomautettavaa. Tuolit hankittiin tulevaisuuden tarpeeseen, joten niille ei varsinaisesti vielä ole käyttöä. Ne tulevat toimimaan työtuoleina tumman antiikkipöydän ympärillä alakerran työhuoneessa. Makuuhuone muuntautuu tulevaisuudessa tummanpuhuvaksi työhuoneeksi ja ruokailutilan pöytä tulee vapautumaan siellä jatkuvasti seilaavista läppäreistä, piuhoista ja papereista. Tällä hetkellä meillä tehdään paljon töitä kotona läppäreiden ääressä, eikä ruokailutila ei ole millään tavalla paras ratkaisu työtilaksi. Alakerran makuuhuone on vielä nukkumiskäytössä, joten ihan pian tähän ei kuitenkaan ole tulossa muutosta. Ruskea antiikkipöytä odottaa eteisessä portaiden alla, paikassa johon se koonsa puolesta sattui mahtumaan. Siellä se ei ole kenenkään tiellä. Tuolit on huomattavasti helpompi hukata taloon. 

Kuvitelmissani kirjoitan tätä postausta työntekoon pyhitetyssä työhuoneessa, vanhan antiikkipöydän ääressä ja vihreällä antiikkituolilla istuen. Tuolloin tämä röhnöttävä kirjoitusasentoni on uuden vanhan tuolini ja sopivan korkuisen pöydän kautta korjaantunut ryhdikkääksi ja peppuni on sopivan pehmeän istuimen ansiosta muuttunut vähemmän puutuneeksi. 

Mitä elämä olisikaan ilman haaveita?!

Mukavaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa kaikille haaveilijoille! 4 kommenttia

 1. Kivat tuolit. Haaveita pitää olla, 13 vuotta olen odottanut tummasävyistä työhuonetta, ehkä sen vielä joskus saan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiva kuulla, että meillä on samanlaisia haaveita työhuoneen suhteen. Ehkä me molemmat vielä joku päivä kirjoitellaan blogipostauksia omissa työhuoneissamme! Toivotaan niin :)

   Poista
 2. Voi kuinka hienot! JA sopivat yksiin sohvan kanssa - niin kuin kaiken muunkin kanssa. Hyvä löytö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, aivan ihanat tuolit. Sirot, kauniit ja hyvät istua. Ja tyyliltään sellaiset mistä tällä hetkellä innostun!

   Poista