Sisällön tarjoaa Blogger.

TAPETTIRAKKAUTTA - HIP ROSE MAKUUHUONEESSA

 


Hei! Siitä on hieman yli kaksi vuotta, kun rakensimme yläkerran aulaan makuuhuoneen. Tumman vihreät seinät vaihtuivat tuolloin vaalean harmaiksi, niin kuin koko muukin aulatila. Vaaleat seinät toivat kaipaamme neutraalia raikkautta, kunnes ne alkoivatkin tuntua liian autioilta ja laimeilta. Aloin kaipaamaan seinille taas väriä ja ratkaisua, joka herättäisi huoneen eloon! Rakastan tapettien tuomaa tunnelmaa, joten tapetointi tuntui ainoalta ja oikealta vaihtoehdolta.


Valitsin tapetiksi Boråstapeterin Hip Rosen, joka on luotu Boråstapeterin suuresta tapettiarkistosta löytyneen alkuperäiskappaleen perusteella. Tämän uskomattoman kauniin ja hillityn kukkakuosin arvioidaan olevan peräisin 1920- tai 1930-luvulta. Tämä tieto sinetöi tapettivalinnan, sillä kuosi on vain vähän nuorempi kuin talomme, joten se on täydellinen vanhan talon tapetti. 

Tämä tapetti kuuluu hinnaltaan Boråstapeterin edullisimpien tapettien joukkoon, mikä tuli positiivisena yllätyksenä. Löysin vielä kivan tammialen, joten sain tapetit erittäin huokeaan hintaan. 


Sininen tapetti jatkaa kivasti viereisen makuuhuoneen eli Lillin huoneen sinistä värimaailmaa. Sininen alkaakin vahvasti valloittamaan yläkertaa, jossa sijaitsevat kaikki makuuhuoneet. Kerron usein pikkuneidille, että parhaat unet olen nukkunut hänen sinisessä makuuhuoneessa, jossa me aikuiset vuosia sitten nukuimme. Sininen tapetti oli hyvin luonnollinen valinta jälleen kerran, vaikka kahlasinkin eri sävyisiä vaihtoehtoja läpi. 

Hankin viime kesänä kirpparilta turkoosin pyöreän pöydän, joka on lojunut ympäri yläkertaa etsien paikkaansa. Minä etsin yöpöytää itselleni, kunnes tajusin jo omistavani sen. Pöytä sai juuri uuden himmeän maalipinnan ja minä etsimäni yöpöydän. Pöydän uusi sävy on Tikkurilan Etruski

Muuten huoneen sisustus ei juuri muuttunut, mutta silti tuntuu kuin meillä olisi uusi huone. Tapetti toi huikean muutoksen huoneen tunnelmaan <3




Olisi kiva kuulla, mitä mietteitä tapettivalintamme sinussa herättää?

P.s. Jos halut kurkata miltä makuuhuone näytti vaaleilla seinillä kaksi vuotta sitten, niin klikkaa tästä.

4 kommenttia

  1. Tuo tapetti on aivan loistovalinta! Ihanan näköinen kokonaisuus.

    VastaaPoista
  2. Ihanalta näyttää, siis tosi kaunis tapetti ja ihana koti kaikin puolin.

    VastaaPoista
  3. Tänne tuli kyllä upea tunnelma tapetin myötä. Nuo katon ihanat muodotkin korostuvat eduskseen.

    VastaaPoista
  4. Onko teillä tuo tapetti monella seinällä,itsellä valinta rintamamiestalon yläkerran makuuhuoneeseen eikä osaa päättää..

    VastaaPoista