Sisällön tarjoaa Blogger.

LILLIN HUONEEN ENSIMMÄINEN HUONEKALU

Meidän entisestä makuuhuoneesta tulee jossain vaiheessa Lillin oma huone. Tällä hetkellä nukumme kaikki alakerran makuuhuoneessa ja niin teemme todennäköisesti vielä hyvin pitkään. Omaan huoneeseen siirtymistä viivyttää se, että huone sijaitsee yläkerrassa. Aivan liian kaukana meistä vanhemmista.  Ennen kuin neiti on valmis siirtymään omaan huoneeseen, minulla on hyvin aikaa hankkia sinne sopivia vanhoja huonekaluja.

Etsinnässä on talonpoikaisantiikkinen päästävedettävä sänky, jota voi sitten Lillin kasvaessa pidentää sopivan pituiseksi sekä mukavan pehmeä nojatuoli, jossa mahtuu sylikkäin istumaan. Aikaisemmin kerroin kuinka ajattelin tehdä keittiön liinavaatekaapista Lillille vaatekaapin, mutta muutin mieltäni. Haussa onkin tulevan sängyn kanssa samaa aikakautta henkivä kaappi. Hankintalista täydentyy varmasti jatkuvasti, kun niitä oikeanlaisia ja hintaisia huonekaluja tulee vastaan. Kuinka kutkuttavan kiehtovaa tämän huoneen sisustaminen onkaan!

Löysin pari viikkoa sitten ensimmäisen huonekalun Lillin huoneeseen. Tietenkin Torista ja niin mukavaan hintaan ettei sitä voinut jättää ostamatta. Onpahan sitten pulpetti valmiina, kun sellaiselle joskus vuosien päästä tulee tarve. Pulpetti vaatii kunnon puhdistuksen ja todennäköisesti uuden maalipinnan. Se on paikka paikoin aika huonosti maalattu ja maalivalumia on jonkin verran. Valkoisena pulpetti on aika ihana ja se sopii niin hyvin sinisten kiurujen kaveriksi - vai mitä?
4 kommenttia

 1. Hyvä kun on aikaa hankkia huonekalut Lillin huoneeseen.
  Tapetti on kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, saa rauhassa etsiä sopivia! Tapetti on kyllä ihana, se oli pitkäaikainen haaveeni, jonka pystyin toteuttamaan vihdoinkin. Tosin koko huone ei ole tapetoitu, osa seinistä on maalipinnalla.

   Poista
 2. Ihanaa värimaailmaa :) kauniisti sisustettu :) Iloista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla :) Naulakko ja pieni ikkunan edessä oleva lipasto hankittiin meidän makuuhuoneeseen, saa nähdä jäävätkö ne Lillin huoneeseen pysyvästi. Kivaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista