Sisällön tarjoaa Blogger.

MUUTOKSIA

Tämän hetkistä elämäntilannetta kuvaa mielestäni parhaiten sana MUUTOS. 

Koti elää omassa jatkuvassa muutostilassa, jonka aikana karsimme tavaraa näkyviltä, pois kovasti liikkuvan pikkuneidin ulottuvilta. Samalla Lillin omat tavarat ja lelut valloittavat alakerran huoneita. Viherkasvit saivat kivuta lattiatasosta huomattavasti ylöspäin, peikonlehti kaapin päälle ja olohuoneen kakluunin vartija piiloon yläkertaan. Monet viherkasvit kun ovat myrkyllisiä ja näihin valitettavasti kuuluu ainainen suosikkini peikonlehti. Kotona on käynnissä myös lasiverantaa koskeva projekti, joka tuo verannalle jotain todella hyödyllistä ja muuttaa tilan käyttötarkoituksen kertaheitolla. Tämä projekti etenee etanavauhtia, mutta kyllä se joku päivä valmistuu!

Suurimmat muutokset liittyvät kuitenkin kodin ulkopuolelle, sillä äitiyslomani on päättymässä ja työelämään siirtyminen alkaa olla ajankohtaista. Jäin äitiyslomalle työttömänä, joten tämän kesän projekti oli löytää työpaikka. Saan aloittaa syyskuun alussa uudessa työssä, josta olen todella innoissani. Uuden työpaikkani myötä Lilli aloittaa päivähoidon ja sekös vasta tuokin mukanaan mullistavan muutoksen. 

Odotan tulevaa sekavin tuntein, innolla ja toisaalta taas suurella haikeudella. Jännittää kovasti miten uusi arki alkaa rullaamaan. Kumpa kaikki menisi hyvin. 

Tuoko syksy teille muille muutoksia mukanaan? Tsemppiä meille ja muille uusiin haasteisiin <3

10 kommenttia

 1. Syksy toi mukanaan uuden työn. Pikkasen on ollut nopeaa tahtia sillä aloitin vuosi sitten myös uudessa työssä. Ja vuodenvaihteessa viilataan taas uusiksi työkuvioita. Sitten pitäis olla tasaisempaa edessä. Suloinen pieni Lilli. Hyvin muutokset tulevat sujumaan, tsemppiä työelämään ja päivähoidon aloitukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onhan tämä jännää aikaa kun arki menee uusiksi. Sitäpä minullakin on edessä, vaihtuvia työpaikkoja. Vakituiset paikat kun ovat harvassa.

   Poista
 2. Kylläpä teillä on muutoksia tulossa. Mutta hyvin teidän vaavi sopeutuu hoitoon.
  onnittelut syksyyn sekä muutoksille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kunhan syyskuusta selvitään kunnialla, niin uskon että arki alkaa rullaamaan tasaisesti. Muutoksiin kun kestää hieman sopeutua. Eniten tietenkin jännitän Lillin sopeutumista hoitoon, mutta onneksi teen osa-aika työtä ja hoitopäivät eivät ole pitkiä.

   Poista
 3. Meillä syksy tuo muutoksen vaan siihen, että päästään taas Tyynelään. Vesivahinkoremppa on siis loppusuoralla. Hyvä fiilis :)

  Tsemppiä teille uusiin alkuihin - hyvin se menee teillä molemmilla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon että fiilis on mahtava! Tosi ihanaa, että pääsette takas Tyynelään kaiken sen vesivahinkosotkun jälkeen. Sellaista ei toivoisi kenellekään, mutta kuka vain sen voi kokea, milloin vaan. Ja kiitos tsempeistä <3

   Poista
 4. Hehe, samanlaista muutosta kodin suhteen ts. kasvit kiipeää ylöspäin 10 kk myötä ja muutenkin tekee mieli karsia kaikkea, kun tuntuu, että joka paikka pursuaa tavaraa. Aika hyvin olen kyllä jo saanutkin tavaraa poistettua/eteenpäin, mutta onhan tässä vielä matkaa... Tsemppiä töiden ja hoidon aloitukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että teilläkin karsitaan ja etsitään kasveille uusia paikkoja. Meiltä on taas aika rankalla kädellä lähtenyt tavaraa ja huonekaluja eteenpäin, sitä niin kaipaa selkeyttä ja avaruutta näiden kaikkien vauvakamojen tultua taloon! Ja kiitos tsempeistä <3

   Poista