Sisällön tarjoaa Blogger.

KUN JOUSET TUNTUU KYLKILUISSA


Hei! Me ostettiin uusi sänky! Kun vanhan sängyn jouset tuntuvat kylkiluissa ja sen takia ei saa nukuttua kunnolla, on todellakin aika vaihtaa sänkyä. Tuli nyt testattua, että sellainen reipas kymmenen vuotta on halvalle runkopatjasängylle hippasen liikaa. Sängyn hankintaa pitkitettiin ja pitkitettiin, kunnes tällä viikolla mitta tuli totaalisesti täyteen. Se nitinä ja natina, jonka vain asennon vaihtaminen aiheutti, sai luvan loppua. Haaveena kun oli herätä ilman kropan jomotuksia ja ylimääräisiä särkyjä, joita huonokuntoinen sänky selvästi aiheutti.  Jokaisella tulisi olla edellytykset hyvään uneen ja vaikka pitkiä levollisia öitä ei meillä ole kuin harvoin, kiitos nuhaisen ja hampaita tekevän pikku neidin, niin perusasiat on laitettava kuntoon. 


Nyt meillä on uhkea ja muhkea jenkkisänky, sellainen josta vuosia haaveiltiin. Samalla uusittiin peitot ja tyynyt, jotka ovat nyt ihanat untuvaiset. Uuden sängyn myötä kaipasin huoneeseen uutta järjestystä, sillä vaatekaapille pääsy oli aikaisemmin olevinaan liian hankalaa ja huomasin puhtaiden vaatteiden kerääntyvän pesuhuoneen työtasolle vaatekaapin sijaan. Ei hyvä. Kaappi on nyt aivan pesuhuoneen vieressä ja selitykset puhtaan pyykin siirtymisvaikeuksista kaappiin asti voi unohtaa. Sänky laitettiin makuuhuoneen toisen ikkunan eteen ja pinnäsänky turvalliseen nurkkaan. Sängyn toiselle puolelle kannetaan joku kaunis päivä autallissa kunnostusta odottava kaappini ja silloin kaivattu säilytystila lisääntyy huimasti.  

Kaapin siirtämisen sekä hoitotason ja sen päällä olevien hyllyjen irroituksen myötä paljastui karu totuus. Tapetoimattomat seinät ovat täynnä reikiä. Siitäpä sitten käynnistyi jälleen ketjureaktio, joka pistää lähiaikoina telan ja pensselit heilumaan. Luvassa on seinien paklausta ja maalausta. Sellaista kivaa ja nopeasti toteutettavaa pintaremppaa. Seinien väri vaihtuu mukavaan ja harmooniseen sävyyn. Se on jo päätetty, mutta pidetään se vielä salaisuutena. Näette sen sitten myöhemmin. 

Mukavaa alkavaa viikkoa! 

8 kommenttia

 1. Kaunis makuuhuone teillä ja tilava. Täällä on uusi sänky myös hankinnassa, mietinnässä vaan on vielä mikä olisi meille paras. Sänky on aika arvokas hankinta, halvin ei välttämättä ole kestävin ja taas onko kalleinkaan paras? Valinta on tehtävä lähiaikoina, vielä kun jouset pysyvät patjan sisällä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, ihan kivan kokoinen tämä makkari on, mahtuu kolme tyyppiä hyvin nukkumaan täällä! Sängyn hankinta on hankalaa ja niin pirun kallista. Siksi meilläkin mietittiin ja tuumailtiin pitkään ennen uuden hankintaa. Onnea aänkyostoksille, testaamalla se oikea löytyy kyllä!

   Poista
 2. Mahtava toi jenkkisänky, varmaan on hyvä nukkua. Ihana toi lastensänky ja katos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä sängyssä on kyllä tosi hyvä nukkua! Parannusta edelliseen 100%.

   Poista
 3. Kunnon sänky on iso asia! Hienolta ja mukavalta se näyttääkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin on, tosi iso asia! Ja niin sitä hankintaa vaan pitkitettiin ja kärsittiin kolotuksista. Tämä on osoittautunut ihan nappivalinnaksi! :)

   Poista