Sisällön tarjoaa Blogger.

TÄLTÄ NÄYTTÄÄ RASKAUSMINÄ



Ulkona on tänään kaunis, mutta kovin tuulinen syyssää. Samalla kun ulkona myrskyää, myös sisälläni on käynnissä aikaimoinen myllerrys. Raskauteni on nimittäin edennyt jo viikolle 33. Mitä pidemmälle raskautta mennään, sen nopeammin aika tuntuu menevän. Tästä syystä oli aika ikuistaa tämä hetki ja ottaa raskauskuvia kovin muuttuneesta vartalostani. Kuvia on tullut otettua yllättävän vähän, joten nyt oli jo aika astua kameran eteen.

Raskauden aikana minulle on tullut painoa noin kaksikymmentä kiloa, joten kyseessä on todellakin muuttunut minä. Tältä minä siis näytän raskauden loppusuoralla, erittäin turvonneena ja nestettä täynnä, mutta onnellisena tästä raskauden ihmeestä. Kuvaajana toimi tänään pihatalon mummo, jonka kävin hälyttämässä kuvaushommiin ilman ennakkovaroitusta. Kylmä tuuli sai kuvaajan varustautumaan toppatakkiin, minä pärjäsin poncholla oikein hyvin.



Aamulla astelin yläkerran vaatehuoneeseen naureskellen sovittamaan viime kesänä ostettua mustaa maximekkoa, jonka totesin yllätyksekseni vielä mahtuvan päälleni. Kaappasin samalla yläkerrasta reilun ponchon mukaani. Päähän eteisessä roikkuva musta lierihattu ja syksyinen raskauslook oli valmis. Asun viimeistelivät vielä nahkaiset tennarit, joiden sivussa olevat vetoketjut eivät kylläkään enää mahdu kiinni.

Kuvauskuvauspaikkana toimivat talomme rappuset, jolloin saimme kuviin myös lasiverannan kauniit ikkunat. Sen kauemmaksi näitä kuvia ei tarvinnut mennä ottamaan. Rappusten kupeessa elelevä syreeni ehti pudottaa jo kaikki lehtensä tällä viikolla, joten niiden kaunista värimaailmaa emme saaneet taltioitua näihin kuviin. Onneksi oksatkin ovat kauniita!
 

Kuvista tuli niin kivoja, että halusin esitellä osan niistä myös teille. 
Kiitos kuvaajalleni kauniista syksyisistä kuvista. Näistä jää ihana muisto! 

Mukavaa lauantaita kaikille täältä Kanta-Hämeestä. 

25 kommenttia

  1. Kaunis olet. <3 Ihanaa viikonloppua teillekin! :)

    VastaaPoista
  2. Kauniita kuvia, kiva ottaa myös vauvamasusta kuvaa. Älä murehdi kilojasi, kyllä ne lähtee, kun vauvan kanssa alkaa touhuamaan, imetyskin vie kiloja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvista tuli tosi kivoja! Tämä vauva tulee olemaan ainokaiseni, joten haluan ikuistaa myös tätä raskausaikaa ja varsinkin isoa masua. Joskin kuvia olisi voinut ottaa paljon enemmänkin. Toivottavasti imetys onnistuu, sitä toivon todellakin!

      Poista
  3. Kivaa että jää kuvia muistoksi! Minulla ei ole itsestäni juuri lainkaan raskauskuvia, vaikka raskauksia on takana jo kuusi. Olen itse meidän perheestä se joka kuvaa, joten minä olen aina se jota ei näy missään kuvissa :-D
    Tsemppiä sinulle raskauden loppusuoralle :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, kuvia on sitten kiva näyttää lapsellekin myöhemmin ja muistella tätä aikaa :) Niinhän se meilläkin suurimmaksi osaksi menee, minä kuvaan muita ja harvoin kuvissa näyn. Nyt on pitänyt oikein tsempata tämän asian kanssa ja nakittaa kuvaushommia muillekin. Loppusuora menee varmasti nopeasti, kiitos tsempistä ❤

      Poista
  4. Hui, jännittävä loppusuora! Kiloja sinne tai tänne, olet kaunis! Minulle tuli "kakkosesta" n.25kg, mutta ihmeesti ne karisi imetyksen ja taaperon perässä juoksemisen ohella.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ❤ Kiloja tosiaan on ropissut hyvään tahtiin, enköhän minäkin tuohon +25kg vielä pääse :) Ne onneksi saa karistettua pois, kun vain vähän tsemppaa. Odotan täällä innolla että pääsemme koko poppoolla lenkille pitkästä aikaa, raskauden vaivat ovat hidastaneet liikkumista ja estäneet lenkkeilyn.

      Poista
  5. Tiedän tunteen raskauskiloista (+25 ja synnärillä kuin valas). Mutta kyllä se pahin turvotus häviää heti synnytyksen jälkeen. Ihana sinä just tommosena!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis ❤ Minulla on tuota nestettä kehossa tajuttoman paljon, toivon osan siitä jäävän heti synnärille.

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla! Täytyy myöntää, että ajoittain on ollut hankalaa hyväksyä mahdottoman turvonnut ulkomuoto, joten tällaiset kommentit lämmittävät sydäntä kovasti ❤

      Poista
  7. Hurjan kauniita kuvia ja ihana syksylook! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauniista kuvista kiitos pihatalon mummolle, joka alkaa pikkuhiljaa tottumaan näihin kuvauskeikkoihin. Meidän hääkuvatkin pääsi viime kesänä napsimaan :)

      Poista
    2. Korjaan, toissa kesänä! En osaa puhua juuri päättyneestä kesästä viime kesänä :)

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Kiitos Tiina ❤ Näitä kuvia pitäisi vielä ottaa lisää ja niin että miehenikin on mukana. Jospa ehditään vielä sellainen kuvaussessio järjestää!

      Poista
  9. Kaunis sinä ❤️ Onnea loppuodotukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis ❤ Voi kun loppuodotus sujuisi hyvin, eikä enempiä vaivoja ilmaantuisi. Päivät hurahtavat ohitse sellaista vauhtia, että kohta löydän itseni jo synnäriltä :)

      Poista
  10. Kiva,kun laitoit tällasia kuvia,voimia tulevaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, nimittäin hiukan pohdin kuvien julkaisua! Rohkaisin kuitenkin mieleni ja päätin tulla esille juuri sellaisena kuin olen. Raskaus on kuitenkin se suurin ja merkittävin projekti elämässämme tällä hetkellä :)

      Poista
  11. Ihanat kuvat! Itseäni on jäänyt harmittamaan kun en tajunnut raskauden viime metreillä otattaa itsestäni kunnon kuvia. Itsehän olen aina kameran takana, joten niin siinä sitten kävi. Jotain räpsyjä on, muttei mitään kunnollista.
    Kaunis olet ja kaunis on teidän koti myös. Kyllä kelpaa vauvan tulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niinhän siinä usein käy, että itsensä unohtaa ja kuvat jäävät ottamatta. Onhan tässä elämänvaiheessa niin paljon muutakin ajateltavaa :) Vauvan tuloa odotetaan innolla ja koti alkaa olla valmis vastaanottamaan uuden perheenjäsenen ❤

      Poista
  12. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista