Sisällön tarjoaa Blogger.

EDISTYY - EI EDISTYUuden makuuhuoneen remonttirintamalla edistytään, mutta kylläkin hyvin hitaasti. Sohva ja keinutuoli on kannettu yläkerran aulaan odottamaan uutta sijoituspaikkaa ja kaapisto sekä työtaso on irroitettu maalattavalta seinältä.

Takan slammaus on aloitettu, vaikka alkua pidemmälle ei ollakkaan vielä päästy. Slammaus on vähän pidempi projekti kuin ajateltiin ja vaati kaksi kerrosta tiilitasoitetta, joiden kuivumiseekin menee jonkin verran aikaa. Projekti edistyy, vaikka tuntuu ettei edisty. Hyvään alkuun ollaan kuitenkin jo päästy.


Huoneen remontti toteutetaan täysin tämän kevään aikana kirpputorilta saaduilla voittorahoilla sekä Tori.fi myynneillä. Ne kattavat remonttikustannukset täysin ja rahaa jää vielä muihinkin hankintoihin. Tällä periaatteella olemme suurimmaksi osaksi remontoineet kotiamme, sillä emme ottaneet yhtään remonttilainaa taloa ostaessamme. Remonttirahat pyritään tienaamaan erikseen, niin ettei normaalista arjesta jouduta verottamaan liikaa.Suuri kaapisto seinältä irroitettiin viime viikolla ja meni vain muutama päivä, kun kaapisto jo vaihtoi omistajaa. Myynnillä kustannettiin kaapiston tilalle tulevan seinähyllyn hyllynkannattimet, jotka päädyin kuitenkin ostamaan uutena. Kuten varmasti jo tiedättekin, meillä rakastetaan vaneria. Tästä syystä hyllylevyt tulevat olemaan hyväksi ja kauniiksi todettua koivuvaneria.

Löysin täydelliset hyllynkannattimet rakkaan ystäväni sisustusliikkeestä, Domdomista. House Doctorin messinkiset Apart hyllynkannattimet ovat kauniit ja sirot sekä yllättävän edulliset (8€). Edullisen hinnan takia kotiutin nämä trendikkäät hyllynkannattimet, nehän sopivat yhtä hyvin niin moderniin kuin vanhaankin taloon. Uudesta seinähyllystä tulee varmasti meille mieluisa, messinki ja vaneri ovat nimittäin upea yhdistelmä.


Mieheni saapui juuri kotiin vanerihyllyjen kanssa. Meillä jatkuu nyt remontointi hitaasti, mutta varmasti. Vappu vietetään huoneen kimpussa ja haaveena on päästä grillaamaan vappuevästä kesäkeittiöön, ihan ensimmäistä kertaa tänä keväänä. Kunpa ilmat sen sallisivat!

12 kommenttia

 1. Hyvä hyllyvalinta! :) Meillä on keittiössä Domdomista ostetut Apart-kannattimet. Me laitettiin liimapuulevyä hyllyiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin tyytyväinen hyllyvalintaan :) Mies ehdotti liimapulevyjä, mutta tämä vanerirakkauteni vei voiton. Teidän hylly on kaunis ja siinä olevat ihanat aarteet ovat ihana bonus!

   Poista
 2. Nuo kannattimet ovat kyllä kauniit ja varmasti tulee upea vanerihyllyillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huone on jo valmis ja hylly seinässä. Jotenkin ihan jäänyt tämä viesteihin vastailu, parannan tapani :) Siitä tuli ihana!

   Poista
 3. Hyllyistä tulee varmasti ihanat! Me ollaan myös laitettu kirppikseltä tulleet rahat remonttikassaan, toiovottavasti rahat riittää kesän remontteihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppisrahojen hyötykäyttöä myös teillä, loistavaa! Toivottavasti rahat riittävät remppoihin, innolla odotan mitä ihanaa saatte aikaan :)

   Poista
 4. Hidaskin edistyminen on edistymistä. Vapuksi toivon minäkin hyvää säätä, vesisateet saisi riittää jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä projekti kyllä eteni hitaasti, mutta loppurutistus oli huima. Päästiin grillaamaan vappuna ja hampurilaiset maistuivat taivaallisilta!

   Poista
 5. Hyvä tapa rempata...ilman lainaa. Eipä tarvitse sitten maksella takaisin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tällaiset pienemmät rempat menee näin, mutta meillä onkin ne isot vielä tekemättä. Saas nähdä miten niiden rahoitus hoituu... Kolmen vuoden sisällä jos saisi esimerkiksi uuden keittiön tai kylpyhuoneen.

   Poista
 6. HIljaa hyvä tulee! Meillä on remontissa sama mentaliteetti =D Mutta tuo rempparahojen keruu on kyllä hatun noston paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitoksia :) Minä olen tällainen henkeen ja vereen kirppistelijä, joten olen tottunut ostamaan aarteita ja myymään itselle tarpeettomat aina eteenpäin. Nopeaa rempparahojen hankintaa tämä ei ole, opettaa hyvin kärsivällisyyttä!

   Poista