Sisällön tarjoaa Blogger.

MUSTAT SEINÄVALAISIMET


Ettei olohuoneemme muuttuisi liian hempeäksi, hankimme sinne ripauksen mustaa uusien valaisimien muodossa. Selkeä tarve valaisimien hankintaan oli, sillä aikaisemmin sohvan vieressa ollut jalkalamppu ei ollut riittävä valaisemaan tätä aluetta. Kattolampunkin valoteho jäi pieneksi, enkä muutenkaan tykkää pitää kattovalaisimia päällä jatkuvasti vaan pidän pienemmistä valonlähteistä joita on sijoitettu ympäri huonetta. Uudet valaisimet ovat Clas Ohlsonin Industry-sarjan katto-/seinävalaisimet. Ne ovat edullinen versio tällä hetkellä pinnalla olevista nivelvalaisimista, sillä yhden tällaisen hinta on vain 45€.  Näitä voi nivelten ansiosta taivutella haluamaansa asentoon, joten ne ovat mielestäni hyvin monikäyttöiset monessakin tilassa, kuten olohuoneessa sohvan päällä lukuvaloina!


Meiltä löytyy vessasta nämä Industry-sarjan valaisimet lyhyemmällä varrella ja olemme olleet niihin tosi tyytyväisiä. Kun vihdoinkin päätin tilata nettikaupasta nämä valaisimet myös olohuoneeseen  niin epäonnekseni sain eteeni tiedon että kyseiset valaisimet olivat poistuneet valikoimasta. Niinpä tietenkin, niin minun tuuriani! Tarkistin kuitenkin vielä myymälöiden tilanteen ja ilokseni huomasin että muutamassa myymälässä valaisimia on vielä hyllyssä. Ihanan sukulaiseni ansiosta sain toivomani valaisimet viime viikonloppuna kotiinkannettuna.


Jos sinäkin innostuit näistä valaisimista, niin luethan pakkausselosteen paremmin kuin minä ja näin säästyt ylimääräisiltä harmituksilta. Nämä valaisimet ovat tosiaan kattoon tai seinään asennettavia ja niihin ei sisälly virtakytkintä. Lyhytvartisessa versiossa johdot löytyvät, joten oletin niiden sisältyvän myös tähän malliin. Vessassa valaisimet saavat sähkön suoraan seinästä, joten irroitimme tuolloin valaisimista niiden virtakytkimet. Onneksi olimme säästäneet nämä virtakytkimet (onneksi on autotalli, jonne kipata nämä "mahdollisesti tulevaisuudessa tarvittavat asiat"), sillä nyt ne palvelevat olohuoneen valaisimissa, eikä ylimääräistä kauppareissua johtojen takia tarvinnut tehdä. Minua ei näkyvät virtajohdot haittaa, ne ovat itse asiassa aika hauskan näköiset tikkusuoraan vedettyinä. Vaihdoin jo pari viikkoa sitten makuuhuoneen mustat pellavaverhot olohuoneeseen, sillä jostain syystä aloin kaipaamaan kovasti mustaa kaiken tämän hempeyden keskelle. Musta väri kulkee kotonamme huoneesta toiseen ja olohuone tuntui jotenkin ontolta ilman sitä. Nyt mustaa löytyy verhoista ja valaisimista, joten mustan tarve on tyydytetty! Vintage jalkavalaisin jäi sohvan vieressä toimettomaksi ja päätyi takaisin tutulle paikallensa sinisen nojatuolin kupeeseen. Siinä se toimii vallan riittävänä lukuvalona. 


Oletko sinä jo hurahtanut näihin nivelvalaisimiin? Minä olen todellakin. Tulevaan keittiöönkin nämä kävisivät upeasti. Sinne keittiökaappien päälle valaisemaan työtasoa. Lisään tämän keittiösuunnitelmaan! 

Mukavaa viikkoa kaikille! 

11 kommenttia

 1. Onpa kivat!
  Oliskohan siitä vuosi-puolitoista kun kuukkeloin joka paikasta vastaavia. Halusin nimittäin olohuoneen kattoon kaksin kappalein, mutta jos mistä löysinkin, niin hinnat oli ihan hirvittävän kamalan kalliit. Että haaveeksi ne vaan silloin jäi. Noh, olen mä kovin tyytyväinen tämänhetkisiin ikean rottinkisiinkin ☺

  Tykkään kun on -niinkuin teilläkin- tyylejä sekaisin!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤ Tutkiskelin erilaisia vaihtoehtoja ja eteen tuli tosiaan monia reilusti yli satasen hintaluokan valaisimia. Ne tyrmäsin heti, sillä meidän budjetti ei taivu moisiin hintoihin! Nämä ovat hinta-laatu suhteeltaan juuri passelit meille. Rennosti tyylit sekaisin, niin se pitää olla :)

   Poista
 2. Ihanat valaisimet, olisivat juuri täydelliset meidän olkkariin lukuvaloiksi❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Sitten sinun täytyy ehdottomasti hankkia tällaiset olohuoneeseen :)

   Poista
 3. Nuo on kivat, ja samoja olen meille ollut hankkimassa jo moneenkin eri paikkaan, mutta aina suunnitelmat on muuttuneet lennossa. Hyvä tietää että ne on poistumassa! Ainakin tänään kun piipahdin Clasulla, oli niitä lyhyempiä vielä hyllyssä, mutta näitä en hoksannut edes katsoa kun olin toisella asialla. Pitääpä siis hankkia äkkiä etten jää ilman!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti vain tämä pitkävartinen versio on poistumassa valikoimista. Lyhytvartisia löytyy vielä nettikaupasta ja varmasti myymälöistäkin. Nyt sinun kannattaa toimia nopeasti, ettet jää ilman. Nämä sopii niin moneen tilaan kivasti!

   Poista
 4. Näyttää tosi kivalta! Musta tuo mukavasti ryhtiä, kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Ilman mustaa ei näköjään voi olla, tässähän se taas nähtiin :)

   Poista
 5. Mulla on työpöydän päällä nivelvalaisin, näyttää hyvin ja saa lähemmäksi.

  VastaaPoista
 6. Todella hienot valaisimet! Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Hei. Luen blogiasi epäsäännöllisen säännöllisesti ja miten ihana blogi sinulla onkaan! Muistaakseni ensikerran luin postauksesi eteisen muutoksesta ja kaiteista jotka rohkeasti mustaksi maalasit. Taitaa olla ne tuolla yläbannerissa. Olet kyllä taitava värien käyttäjä, miten löydätkin siitä valinnanviidakosta niin kauniita värejä kotiisi. Ilo katsella ja lukea ja myös rohkaistua itsekkin käyttämään värejä enemmän. Niin ja Onnea pikku Prinsessan johdosta! Aurinkoista kevättä!!

  VastaaPoista