Sisällön tarjoaa Blogger.

JUUTTIKEHDOSTA PINNASÄNKYYN JA UUSI SÄNKYKATOS


Kuukausi sitten vaihdoimme katosta roikkuneen vauvan kehdon pinnasänkyyn. Juuttikehto alkoi käydä ahtaaksi ja vauva kääntyilemään, joten oli aika siirtyä jykevämpään sänkyyn. Pinnasänky hankittiin jo raskausaikana Torin kautta. Muistan vieläkin kuinka sen edellinen omistaja, pieni poika, ei olisi millään halunnut siitä luopua. Se oli sydäntä särkevää. 

Kokemukset juuttikehdosta ylittivät odotuksemme. Se on loistava mahavaivaisten koliikkivauvojen ensisänky, joskin se toimii varmasti kaikilla vauvoilla yhtä hyvin. Sylissä nukuttelun ja heijailun sai kätevästi jatkumaan kehdon liikkeellä eikä itkuinen vauva juuri huomannut sylin vaihtumista kehtoon. Käytännöllisyyden lisäksi kehto on kaunista katsottavaa, mikä on iso plussa. Haikein mielin luovuin kehdosta, mutta otin ilolla vastaan ajan tuoman helpotuksen mahavaivoihin.


Juuttikehdon on aika muuttaa uuteen kotiin, joten laitan kehdon myyntiin tänne. Mikäli kiinnostuit siitä, niin laita sähköpostia minulle: rautatielaistalo@gmail.com. MYYTY! Olen ostanut kehdon käytettynä patjoineen, mutta se on silti uutta vastaavassa kunnossa. Käyttöaikahan tälle ei ole kovin pitkä. Meillä kehto oli käytössä neljä kuukautta. Hinta on 55€ ja nouto täältä Kanta-Hämeestä. Tarkemmat tiedot saa sähköpostilla. 

Pinnasängyn päällä roikkuu vaalean roosan värinen sänkykatos, joka kiinnitettiin kattoon tällä viikolla. Tällaisesta aloin haaveilemaan oikeastaan heti vauvan synnyttyä, kun tyttömäisyys ja hempeys valtasi sydämeni. Nyt oli oikea aika sen hankintaan, sillä sain sen hyvällä alennuksella ja ilman toimituskuluja. Katsotaan voimmeko jättää sen paikoillensa kunhan neiti alkaa nousemaan pystyyn ja liikkumaan. Mikäli meno alkaa käydä vaaralliseksi niin laitamme sänkykatoksen varastoon odottamaan neidin kasvua. Katos on ollut käytössä vasta muutaman päivän, mutta se on jo osoittanut käytännöllisyyttään. Kauniin ulkonäon lisäksi se blokkaa hyvin makuuhuoneen ikkunoista paistavaa aurinkoa, eikä koko makuuhuonetta välttämättä tarvitse pimentää rullaverhoilla päiväunien ajaksi. 

Sänkykatoksen tieltä seinältä irroitettiin pirunpäänaulakko ja suuri seinähyllykkö. Itse asiassa ne lähtivät jo kuukausi sitten, kun aloin kaipaamaan tyhjää ja avaraa seinäpintaa huoneeseen. Meillä tätä karsimista tapahtuu pikkuhiljaa monessa huoneessa, joten jossain vaiheessa myyntiin lähtee monta hyllykköä ja huonekalua. Ehkä laitan ne tänne myyntiin myöhemmin.

Kevät tuo tänä vuonna mukanaan uusia tuulia blogiini, mutta niistä kerron tarkemmin lähitulevaisuudessa. Pientä piristystä, jonka toivon tuovan rautatieläistaloon jokusen uuden lukijankin. 


Kivaa viikonloppua ja aurinkoisia kelejä! 

6 kommenttia

 1. Katos näyttää niin kauniilta ja uskoisin pikkuneidin nukkuvan hyvin sen alla ❤ Mukavaa lauantaita ja huhtikuun ensimmäistä!

  PS. Nuo blogin uudet tuulet kuulostavat tosi jännittävältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvin tuntuu nukuttavan katoksen alla! Muutama kokonainen yökin nukuttu noin yhdeksän tuntia putkeen :)

   Kivaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!

   Poista
 2. Tuo katos on aivan ihana! Makuuhuoneen tapetti on myös täydellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onhan se super suloinen. Tapetti oli kyllä hyvä valinta, siihen ei kyllästy millään. Se luo kauniin taustan pinnasängylle ja katokselle :)

   Poista
 3. Voi ei. Voisin tehdä kolmannen lapsen lähes tulkoon tuon katoksen takia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ei kun sitten hommiin ;) Tämä katos käy ihan minkä kokoiseen sänkyyn vaan, aikuisillekin!

   Poista