Sisällön tarjoaa Blogger.

MUUTAMIA ENNEN/JÄLKEEN KUVIA

Päätimme pitää elokuun jälkeen kunnolla remonttilomaa, joka kestäisi määrittelemättömän ajan. Olimme molemmat tuolloin täysin puhki ja rikki, todellakin remonttiloman tarpeessa. Se oli silloin ja nyt on nyt, olen valmis uusiin remontteihin ja haasteisiin. Remonttiloma hieman rikkoutui yläkerran aulan muutosta tehdessä, mutta sitä ei silti lasketa meidän mielestämme kunnon remontiksi. Olemme periaatteessa siis vieläkin lomalla.

On niin vaikea muistaa mitä kaikkea olemme talossa vuoden aikana tehneet. Onneksi löysin vihdoinkin anoppini kännykällä ottamia kuvia talosta ennen muuttoa. Anoppi ehti räpsiä muutamia kuvia kun me kävimme ihastelemassa tulevaa kotiamme toisen kerran. Näytän teille muutamia otoksia ennen ja jälkeen, sellaisena kuin talo oli ostohetkellä ja miltä samat nurkat näyttävät nyt.   

Ruokahuone ennen

ruokahuone jälkeen

olohuone ennen

 olohuone jälkeen

keittiö ennen

keittiö jälkeen

poikien huone ennen

poikien huone jälkeen

Kuvia ei valitettavasti ollut montaa, mutta tätä pientäkin koostetta oli hurjan hauska tehdä. Tämä kooste sai hymyn huulille ja mieleen tulvahti heti monta ihanaa remonttimuistoa. Hurjasti olemme saaneet aikaiseksi hyvin lyhyessä ajassa. Näissä kuvissa näkyy vain osa vuoden aikana tehdyistä remonteista. 

Kaikki on pyritty tekemään pienellä budjetilla, hyödyntäen vanhaa ja kierrätettyä. Täytyy todeta, että olen hyvin ylpeä itsestäni ja miehestäni. Me olemme tehneet nämä remontit yhdessä. 

Näistä muistelmista siirryn nyt takaisin tähän hetkeen ja riennän pihalle lumitöihin. Lunta on tullut tasaiseen tahtiin nyt kolme päivää. Maanantaina tein ensimmäiset lumityöt pihassamme tänä talvena. Pitkään meni ennen kuin kolalle oli käyttöä. 

Mukavaa torstaita kaikille! 

40 kommenttia

 1. Varsinkin ruokahuome ja olohuone ovat heränneet eloon! Ja vanhoissa huonekaluissa on lämpö ja tunnelma mukana. Teillä on ihana koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nalle <3 Huoneet ovat tosiaan heränneet eloon. Kummasti sitä on unohtanut mistä lähdettiin liikkeelle, onneksi löytyi näitä kuvia.

   Poista
 2. Mukavaa torstaita sinne lumitöiden pariin! Kyllä olette saaneet aikaan upean muutoksen. Muuttaisin asumaan teille koska vain ❤❤❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina kauniista sanoista <3
   Muutoksia on kohta tehty joka talon huoneessa. Isoimmat ja vaativimmat remontit ovat vielä edessä. Näitä ovat keittiö, vessa ja kylpyhuone/sauna. Ideoita vilisee, kun vain remonttirahat saataisiin pian kasaan...

   Poista
 3. Iloinen värikäs ja kodikas koti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanaa että näet kotimme näin <3 Samalla tavalla näen minäkin!

   Poista
 4. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ (Tällei lyhyesti ja ytimekkäästi)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitoksia Sanna. Näin kuvista sitä muistaa miten paljon on tullut tehtyä remonttia ja muutoksia. Ja miten tyytyväinen olenkaan näihin muutoksin :)

   Poista
 6. Ihan huippua! Tälläisistä kuvapareita usein itsekin tosiaan vasta tajuaa muutoksen laajuuden. Tykkään erityisesti teidän väreistä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä olekin :) Näytin jutun miehelleni ennen julkaisua ja ilmeet olivat hauskaa seurattavaa. Miten hänkin oli unohtanut miltä talo ostohetkellä näytti. Meillä hullutellaan väreillä, ne tuntuvat kuuluvan meidän vanhaan keltaiseen taloon <3

   Poista
 7. Mää toistan itseäni, kun sanon, että voisin muuttaa teille :) Mutta ois kyllä kiva tehdä tuommoinen postaus itsekin, näkis siinä ehkä vähän että on tässä kuitenkin JOTAIN tapahtunut viiden -eiku äh, kuuden!!! vuoden aikana, vaikka vielä ei valmista olekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Eija, tuo on parasta palautetta mitä aloitteleva bloggaaja voi saada <3

   Suosittelen tekemään tällaisen postauksen, itsekin yllättyy miten paljon muutoksia on tapahtunut. Jos vain kuvia löytyy, meillä näitä ei ollut kovin montaa. Harmillista.

   Poista
 8. Olette sisustaneet ja rempanneet huikean hyvällä maulla! Jes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omalla maulla sisustetaan ja rempataan. Ja ihan mahtavaa kuulla että se on muillekin mieleen, todellakin jes!!!

   Poista
 9. Upeat muutokset kaikissa huoneissa! Ihana tuo olohuoneen kattovalaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Eeva :) Valaisin on 60-luvulta, se on muovinen ja erittäin hyvin säilynyt. Ostin sen eräästä osto-ja myyntiliikkeestä Helsingistä.

   Poista
 10. Mekoiset muutokset kaikissa huoneissa, kerrassaan upeat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kuvat kertovat totuuden, muutoksia on tapahtunut parempaan suuntaan. Kumpa voisin tehdä jokaisesta huoneesta tällaisen jutun, itsellekin avautuisi muutosten laajuus :)

   Poista
 11. Mielenkiintoisia nämä! Ja onhan tuo vähän muuttunut... :D) Täytyisi itsekin kaivaa joskus kuvia, jos saisi samantyyppisen postauksen aikaiseksi. Tosin mullakin sama homma, ettei niitä kuvia "aikojen alusta" oikein ole. Persikkaboorditapetit onkin blogissa nähty - ja revittykin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä juttua oli niin kiva tehdä, silmät avautuivat :) Näitä ennen kuvia saisi vain olla enemmän. Mutta eipä sitä jotenkin joutanut kuvaamaan kotia heti muutettua. Sitä näki vain tulevat muutokset ja rempat ja keskittyi niiden ideointiin. Olin niin onnesta soikeana kun tänne muutettiin, unelmieni talo jota pääsee remontoimaan omanlaiseksi, että eipä ihme jos jäi kuvat ottamatta <3

   Poista
 12. Aivan ihana blogilöytö ja huikean muutoksen olette tehneet! Ja mitkä värit teidän kodissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja sydämellisesti tervetuloa blogini lukijaksi Jossu <3 Meillä saa annoksen värejä, joita ilman maailma oli niin tylsä! Ainakin Rautatieläistalon maailma...

   Poista
 13. Tajusin juuri, että meiltä puuttuu taulut ja viherkasvit tuomasta kodikkuutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau ja tajusit sen täällä vieraillessa. Oli ilo olla avuksi :)

   Poista
  2. Piti vielä huomauttaa, että minusta teidän talo on ihanan kodikas nytkin <3

   Poista
 14. Ihanat kuvat. Sinulla on tyyli ja värien käyttö hallussa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, todellakin :) Omalla tyylillä ja pirskahtelevilla väreillä kotiamme sisustan. Mukavaa että tykkäät <3

   Poista
 15. Löysinpäs ihanaan blogiin!! Olen tänään lukenut (ja samalla huokaillut) kaikki postauksesi, ja olen ihan innoissani! Ihanaa värien käyttöä ja kekseliäisyyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sydämellisesti tervetuloa meille <3 Ihanaa että viihdyit meillä niin hyvin että jaksoit lukea kaikki postaukseni. Pienellä budjetilla remontoidessa kekseliäisyys lisääntyy ja korostuu. Välillä sitä yllättää itsensäkin :)

   Poista
 16. Kymmenen pistettä ja papukaija-merkki !! <3 Upeet muutokset ootte tehneet.

  Ja pitää tähän samaan sanoa - sulla on älyttömän kiva ja inspiroiva blogi. Me täällä roikutaan vähän väliä Jannen kanssa molemmat. Hienoa katsottavaa toi teidän värien käyttö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, kiitoksia paljon <3 Onpas mahtavaa että olette molemmat löytäneet tänne ja tykkäätte meidän meiningistä. Jes!

   Poista
 17. Olen todella iloinen että löysin blogiisi. Todella inspiroivia ja kauniita kuvia täynnä! Esimerkiksi keittiön vihreä-valkoinen matala kaappi pisti silmään kun on niin nätti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja sydämellisesti tervetuloa meille <3 Upeaa kuulla että kuvani ovat mielestäsi inspiroivia ja kauniita. Ihan tällainen harrastelijakuvaaja olen, niin kyllä mieltä lämmittävät nämä kauniit sanat.

   Keittiön vanha senkki on rakas kierrätyskeskuslöytö, jonka maalasin valko-sini-vihreäksi. Idean tähän väritykseen sain Kotipalapeli-blogista aikoinaan ja vihdoin pääsin käyttämään näitä herkullisia värejä omassa senkissäni.

   Poista
 18. Kaunista on - mikä on nimeltään tuo värikäs tapetti ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu :) Ruokahuoneen värikäs tapetti on Boråstapeterin Herbarium. Se on ikuisen kesän tapetti :)

   Poista
 19. Teillä on mahdottoman kaunis koti! Ennen ja jälkeen -kuvat on aina ihania!

  VastaaPoista