Sisällön tarjoaa Blogger.

AULAN KAIDE-KIRJAHYLLY


Viime kerralla vinkkasin, että yläkerran aulaan on tulossa jotain uutta 50-luvun kirjahyllyn osista. Alataso päätyi makuuhuoneeseen viistokaton alle ja yläosan hyllyt saivat toisenlaisen käyttötarkoituksen. Eilen projekti eteni ja valmistui, joten tänään voin esitellä teille aulan uuden kaide-kirjahyllyn.


Aulaa raivatessani ja kalusteita siirrellessäni kasasin kirjahyllyn yläosan hyllyt mustan kaiteen eteen. Nämä yläkerran kaiteet ovat todella massiiviset ja huomiota herättävät, ehkä liiankin kanssa. Ohimennen huomasin miten hyvin hyllylevyt sopivat väriltään mustan kaiteen edustalle.Hyllylevyjä oli kuusi, joten aloin miettimään mitä jos tekisimme kaiteiseen kiinteän kirjahyllyn näistä levyistä. Kokeilin ja pyörittelin levyjä, jotka näyttivät aina vain paremmilta kaiteen edessä. Seuraavana päivänä kävin ostamassa kaksitoista pientä hyllynkannatinta ja spraymaalasin ne autotallissa mustiksi. Kiinnitimme hyllyt kahteen tasoon ja mustien kannattimien ansiosta ne näyttävät kuin leijailevan ilmassa.

 


Hyllyjen sivureunohin hankin vielä hyllyjen väristä reunanauhaa, joten pientä viimeistelyä nämä vielä vaativat. Hyllyiltä saivat paikan nämä viherkasvit, jotka ovat seilanneet kotona paikasta toiseen, etsien sitä omaa paikkaansa. Nyt löytyi loistava paikka näille palmuvehkoille.


Olen erittäin tyytyväinen tähän kaide-kirjahyllyyn. Hyllyt selvästi hillitsevät kaiteiden massiivisuutta juuri niin kuin toivoinkin. Tavaransa hyllyt löytävät varmasti ajan kanssa, mutta en malttanut olla esittelemättä tätä teille jo nyt. Olen huomannut, että parhaimmat ideat tulevat sattumalta ja ihan puun takaa!


Pakkanen paukkuu ulkona ja sisällä aulassa jatkuu vaneriprojekti. Muutama lakkauskerta vielä, niin koko seinän levyinen työtaso ja seinähyllyt ovat valmiit. Tämän projektin pääsen esittelemään teille loppuviikosta.

Yhdet villasukat eivät tunnu sisällä riittävän, sen verran kylmät ovat lattiat nyt Rautatieläistalossa. Taidan vetäistä toiset villasukat jalkaan ja ryhtyä pian jälleen lämmityshommiin.

Mukavaa torstaita kaikille!

14 kommenttia

 1. Tosi kiva ratkaisu! Näyttää hyvältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilviraitti, olen tosi tyytyväinen tähän kaide-kirjahyllyyn :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa, välillä sitä yllättää itsensäkin ;)

   Poista
 3. Kätevä emäntä :) Se on kyllä niin totta, että parhaimmat ideat tulee kun salama taivaalta/ keskellä yötä :D

  VastaaPoista
 4. Tulipa siitä hieno <3 Sie olet kyllä niin kekseliäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia Tiina <3 Ideoita on minun pääni pullollaan, välillä ne tulevat ulos näin kekseliäästi :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Eija, mukavaa kun omat ideat ovat muidenkin mielestä toimivia!

   Poista
 6. Upea tuo ensimmäisen kuvan ryijy! Muutenkin tykkään miten kodistanne löytyy paljon kasveja ja kauniita tekstiilejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin :) Se on kuin tehty tuohon meidän eteisen seinälle. Sen kannoin kotiin kirpparilta ja ripustin heti tuohon paikoillensa. Tuskin sitä siitä otetaan ihan heti pois.

   Poista