Sisällön tarjoaa Blogger.

LASIVERANTA TALVEHTII HILJAISENAHiljaisena ja seesteisenä talvehtii lasiveranta. Samoilla sanoilla voi kuvata vuoden ensimmäistä päivää. Hämärä pyhäpäivä, jolloin ollaan vaan ja möllötetään. Sisällä on juuri tuo sama tunnelma kuin näissä lasiverannan kuvissa. Täysin pysähtynyt. Ulkona ei näy liikennettä, muutama satunnainen ohikulkija vilahtaa tiellä. Talomme ohi kulkeva vihkas tie on kovin hiljainen, suorastaan omituisen hiljainen. Verannan katosta roikkuva himmeli on paikallaan. Tänään sekään ei liiku. 


On vuoden ensimmäinen päivä. Tämä on ehkä vuoden hiljaisin päivä. 

8 kommenttia

 1. Samaa pysähtyneisyyttä siellä sun täällä - ja hyvä niin :)
  Soisi olevan toki useamminkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on hyvä pysähtyä. Alan jo tosin kaivata paluuta arkeen ja sen tuomaan säpinään. Tänään oli uskomattoman hiljainen päivä, josta nautin täysin siemauksin.

   Poista
 2. Täällä ollaan myös aivan tyrmässä vaikka ollan nukuttu vissiin 11 tunnin yöunet. Selvästi on tullut nukuttua aivan liikaa. Sama taitaa päteä kaikkiin muihinkin sillä meilläkään päin ei näy yhtään ihmistä liikkeellä. Huomenna tähän nuhjuttamiseen saa tulla muutos. Mie otan kaikki lahjakortit matkaan ja lähen shoppaileman :)
  Ps. Hieno tuo teän lasiveranta ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 ja ihanaa ostosreissua sinulle! Lahjakortit ovat mitä parhaimpia lahjoja :) Kerrothan mitä kaikkea tarttui mukaan ostosreissulta!

   Poista
 3. Ihana tunnelma. Ihana sohva (meillä oli samanlainen, mutta joku beessi tai viininpunainen suvilalla, sen päällinen oli halki, joten myin pois). Teillä taitaa olla talvilämpimämpi lasiveranta kuin meillä. Meillä on ikkunat jääkukissa ja siellä on ihan yhtä kylmä kuin ulkona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on lasiveranta ihan kylmää tilaa, mutta ulkona oli niin lämmintä että ikkunatkin olivat sulat kuvia ottaessani. Tänään on jo toisin, pakkanen paukkuu ja lasiveranta on jälleen jäätävä :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Lasiveranta on talomme käyntikortti ja ei ole montaa jota se ei olisi hurmannut. Minä rakastuin siihen heti ensi käynnillä.

   Poista