Sisällön tarjoaa Blogger.

KOLME KUUKAUTTA - KIITOS!


Vuosi on jälleen vaihtumassa. Rautatieläistalo-blogini on juuri täyttänyt kolme kuukautta. Syyskuun lopusta alkaen julkaisujeni tahti on ollut huima. Tämä kertoo vain yhdestä asiasta. Siitä kuinka innostunut olen tästä uudesta harrastuksestani. Kodistamme on mielekästä kirjoittaa kun tiedän etten ole ainut kävijä täällä. Blogissani vierailee nimittäin joka päivä satoja ihmisiä. Kohta mennään laskurin mukaan jo kahdessakymmenessätuhannessa käynnissä. Aika uskomatonta!

Otan sydämellisesti vastaan jokaisen uuden lukijan. Eksytte tänne sitten muiden sisustusblogien, instagramin, styleroomin tai muun kanavan kautta, olette kaikki tervetulleita meille. Kommenttejakin olette kirjoittaneet ja niitä on ihana lukea. Ahkerimmat kommentoijat tuntuvat jo jotenkin läheisiltä minulle, vaikka ketään teistä en ole henkilökohtaisesti tavannutkaan. Itsekin huomaan kommentoivani toisten julkaisuja yhä enemmän. Tämä blogimaailman vuorovaikutteisuus on yllättänyt minut erittäin positiivisesti. Tuntuu myös että minut on otettu lämmöllä vastaan sisustusbloggaajien joukkoon. Tästä on hyvä jatkaa uuteen vuoteen. 
Erittäin iso kiitos kaikille kolmen kuukauden aikana blogissani vierailleille <3 

Lopuksi haluan toivottaa kaikille:

 Oikein ihanaa uutta vuotta 2016!

20 kommenttia

 1. Paljon onnea erittäin ihanasta blogista! Tänne on aina niin kiva tulla lukemaan sinun uusia postauksia :)
  Hyvää alkavaa uutta vuotta myös rautatieläistaloon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Oikein ihanaa uutta vuotta myös sinne pohjoiseen :)

   Poista
 2. Kiitos kivasta blogista. Juttujasi on mukava lukea. :) Onnea ja iloa uuteen vuoteen 2016!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ja juttuja on luvassa paljon lisää, joskin julkaisujen tahti voi hieman hidastua. Ihanaa alkanutta vuotta Pilviraitille :)

   Poista
 3. Onnea kolmikuukautiselle :) Blogiasi on kiva lukea ja tulla katsomaan, mitä olet tällä kertaa keksinyt. Tyylisi on kivasti omaksesi tunnistettava ja raikas!

  VastaaPoista
 4. Kiitos mukavasta blogista :) Kyllä, kyllä ja kyllä, itse olen kanssa alkutaipaleella blogi harrastuksessa, ja tämä on kertakaikkisen kivaa ja koukuttavaa! :) Harmi, ettei ole tullut aloitettua jo aiemmin.. Ihanaa uutta vuotta 2016 sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Tämä blogimaailma on todellakin koukuttavaa ja kiehtovaa. Mukavaa kuulla että sinäkin olet vasta aloittanut ja yhtä innoissasi tästä kuin minäkin. Oikein ihanaa uutta vuotta sinullekin!

   Poista
 5. Kuten kolme kuukautta sitten kommentoinkin, on aivan huippua, että aloitit blogisi! :) Sitä on todella ollut ilo seurata. Persoonallista, kaunista, värikästä sisustamista ja laadukkaita kuvia - tykkään todella. Itse olen erittäin laiska kommentoimaan muiden blogeissa ja välillä omankin blogin kommentteihin vastaaminen jää kaiken kiireen (mukamas!) keskellä... Pitäisi aina yrittää muistaa, miten hyvältä kivat kommentit ja vuorovaikutteisuus tuntuvat. Hmmm, tässä taisikin olla uudenvuoden lupauksen paikka itselleni... ;D Onnea ja iloa uudelle vuodelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa palautetta, kiitos <3 Hymy huulilla näitä kommentteja luen, kiitos kun tulit kommentoimaan. Onnellista uutta vuotta Voikukkapeltoon!

   Poista
 6. Onnellista uutta vuotta 2016....

  VastaaPoista
 7. Blogisi on kyllä herkullinen ja inspiroiva! Kiitos basilikasta. Ja uskomatonta, että VASTA 3 kk, vauhti on ollut huima. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja aivan mahtavaa että löysit blogistani sen täydellisen värin pojan huoneen seinälle <3 Näyttää muuten myös seinässä tosi hyvälle :) Hyvää uutta vuotta myös teidän perheelle!

   Poista
 8. Onnea blogin hienosta alkutaipaleesta ja onnekasta uutta vuotta 2016 Rautatieläistaloon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, uskomattoman hienosti on tämä blogitaival alkanut ja näitä mieltä lämmittäviä kommentteja on nyt liikuttavaa lukea <3 Oikein onnellista uutta vuotta sinullekin!

   Poista
 9. Jatka samaan malliin vaan :)
  Itselläni on jonkinasteinen blogikyllästyminen vissiin menossa kun en saa aikaiseksi mitään suuntaan enkä toiseen - mutta muutama "pakko lukea"-blogi on kuitenkin, tämä yksi niistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samaan malliin jatketaan :) Blogikyllästyminen varmasti väistyy kun kevät koittaa ja päivät pitenee. Mahtavaa muuten olla sinun "pakko lukea"-blogi ;)Onnellista uutta vuotta sinulle!

   Poista
 10. Tää onkin kiva ja piristävä blogi, mukava lukea. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija :) Hyvää uutta vuotta myös teidän perheelle!

   Poista