Sisällön tarjoaa Blogger.

JOULUTUNNELMAA YHDELLÄ TULITIKULLAJoulun tunnelma tulee hyvin pienilläkin asioilla. Välillä riittää että sytyttää muutaman kynttilän ja tuikun palamaan. Tämä työhuoneen vanhan sohvapöydän asetelma on ollut samanlainen jo kesästä asti. Nyt joulun alla sytytin kynttilät palamaan ja huoneen tunnelma muuttui hetkessä jouluisemmaksi. Mitään ei tarvinnut lisätä tai poistaa, tähän riitti yksi pieni tulitikku. Tällaisesta tunnelmasta minä nautin jouluna, eikä sen luominen vaadi paljoa. Se ei maksa mitään eikä sen eteen tarvitse juosta kauppojen ihmisvilinässä. 


Haastankin jokaisen luomaan oman jouluasetelman kotoa jo löytyvistä esineistä, sytyttämään kynttilöitä ja tuikkuja ja iloitsemaan pienistä asioista. 

Rauhallista ja tunnelmallista joulunodotusta toivottaapi Rautatieläistalon väki <3

10 kommenttia

 1. Samasta tunnelmasta nautin minäkin. Lahjat ja muistot on kiva lisä, mutta kyllä joulu ja tunnelma löytyy itselle ihan muista asioista <3

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja lämmin tunnelma! Ja totta, ei se paljoa tarvitse todellakaan;) Erittäin kaunis pöytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis. Pöytä on ihana kierrätyskeskuslöytö, joka ennen toimi meidän olkkarin pöytänä. Oli aivan liian pieni siihen sohvan eteen joten uuden vanhan pöydän löydyttyä pääsi tähän työhuoneen ikkunan eteen.

   Poista
 3. Niin se on, tunnelma syntyy pienistä asioista. Minulle taitaa riittää tänä jouluna kukat ja kynttilät koristeiksi, ja joulukuusi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä suunnitelma, samaa ajattelin itsekin. Kukat, kynttilät ja joulukuusi riittävät todella hyvin tuomaan joulun tunnelman.

   Poista
 4. Ihanaa tunnelmaa! Jotenkin tää romuharakka mussa vaan vaatii vähän enemmän joulukrääsää ja pikkasen blingblingiäkin meidän kotiin :D Tosin joku raja se on mullakin: näin eilen kaverin fb-sivulla väriä vaihtavan kuituvalokuusen ja melkein henki salpaantui (sillai ei-hyvällä tavalla)! Huhhuh. Niin että mieluummin kuitenkin ehkä vähän pelkistetympää tunnelmaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 No huh, väriä vaihtavat joulujutut ovat minulle ehdoton ei. Jätän ne niille jotka eivät saa niistä päänsärkyä.

   Blingblingit vaan kehiin ja joulua kohti :) Odotan innolla kuusen koristelua, meillä ne blingit löytyy kuusen koristeista.

   Poista