Sisällön tarjoaa Blogger.

MARIMEKKO KOUKUTTI MINUT PAKETOINTIIN


En tiedä mikä lahjojen paketoinnissa koukuttaa, se on vain asia josta pidän kovasti. Nuorempana olin töissä Marimekolla myyjänä, lähinnä aina joulun alla. Se oli ihanaa aikaa, sitä värien loistoa ja tunnelmaa mitä pienessä Hakaniemen hallin myymälässä oli. Ja mikä parasta, sai paketoida lahjoja yllinkyllin. Paketointi-innostukseni taisi nousta huippuunsa juuri tuon Marimekolla vietetyn ajan kautta. 

 
Lahjoja vaan tulee ostettu joka vuosi vain vähemmän, joten paketointiin ei tule käytettyä kovinkaan paljon aikaa. Onneksi pihatalon mummo tuo minulle paketoivaksi ostamansa lahjat, niin pääsen paketoimaan muutaman ylimääräisen paketin. Aikuisten kesken ei juurikaan vaihdeta lahjoja, lapsille tietenkin hankitaan niitä kauan toivottuja juttuja.

Näin joulun alla kaipaan Hakaniemen halliin. Terkkuja entisille työkavereille, muistelen teitä lämmöllä <3

5 kommenttia

 1. Minäkin tykkään paketoinnista. Oikeastaan se on paras osa lahjonnassa. Äsken värkkäilin juuri paketit päiväkotiin, niin olihan se nyt vaikeeta, kun lapset halusivat osallistua. Että miten ne nyt saa huijattua valitsemaan sen nauhan, mitä MINÄ olin etukäteen ajatellut :D Vaikea paikka on myös, kun lapset ovat vielä joulupukki-iässä eikä lahjoja voi laittaa esille ennen h-hetkeä. Mieluustihan niitä ihailisi kauemminkin kuin sen hetken, kun ne ikäjärjestyksessä aattona auotaan. Jouluporukkamme tuntee onneksi homman nimen, että osaavat asianmukaisesti (heheh) ihailla paketteja ja pakkausmateriaalit lajitellaan minulle kierrätettäväksi tuleviin ja roskiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan huippu jouluporukka sinulla, pakkausmateriaalien lajittelu samantien saa täältä pointisit. Ja meilläkin tehdään niin :) Paketoituja lahjoja tosiaankin voisi ihailla kuusen alla kauankin, mutta meilläkin on vielä yksi joka uskoo joulupukkiin.

   Poista
 2. Nyt on kyllä ihan pakko kysyä, että milloin olet ollut töissä Marimekolla?
  Kyselee nimimerkki "Myös ex-mekkolainen" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei ex-mekkolainen :) Viimeinen jouluni Hakaniemen hallin Marimekolla oli vuonna 2007. Sitten vaihtui paikkakunta ja tuli eteen uudet haasteet :)

   Poista
  2. Hahaa, olemme siinä tapauksessa sitten saattaaneet tavata :) Olin visuna siellä ja kävin hallissakin jonkun verran :)

   Poista