Sisällön tarjoaa Blogger.

JOULULAHJAT KOVAAN KÄYTTÖÖN


Jouluaattona kävi niin hassusti, että aikuisetkin saivat lahjoja. Olen niin onnekas, että sain lahjoja joista olin jo kauan haaveillut ja joita jokapäiväisessä arjessa tulee varmasti käytettyä. Nämä lahjat ovat laadukkaita suomalaisia tuotteita, merkeiltä joita arvostan ja käytän. Minulla ne pääsevät kovaan käyttöön.

Poikkeuksellisesti blogini sisältöä ajatellen, esittelen teille lahjaksi saadun täydellisen nahkalaukun. Tämän jälkeen hypätäänkin heti takaisin sisustuksen pariin ja makuuhuoneen puolelle. Pieni hyppy asusteiden maailmaan tuskin ketään haittaa.


Omistan vain yhden laukun, jota käytän aina. Se on Marimekon olkalaukku. Edellisen kankaisen olkalaukkuni ostin kirpputorilta lähes käyttämättömänä hintaan 12 €. Parin vuoden jokapäiväisen käytön jälkeen laukku on tiensä päässä, se on kovasti kulahtanut ja likastunut. Olikin jo aika uudelle olkalaukulle.


Hirsiseinää vasten roikkuu nyt tuo lahjaksi saatu unelmieni laukku. Se on Marimekon ruskea nahkainen olkalaukku. Se kestää varmasti monet monituiset vuodet kanssani, sillä nahkalaukkuhan vain paranee vanhetessaan. Hieman sitä kannattaa suoja-aineilla varmasti suojata, mutta samanlaista kankaisen laukun kulahtamista tuskin tämän laukun kanssa tulee eteen. 


Olkalaukku on osoittautunut maailman kätevimmäksi ja toimivimmaksi laukuksi. Sellaiseksi jota en halua vaihtaa toiseen. Siinä kulkee mukana kaikki tarvittava, sateenvarjo ja kauppakassikin aivan huomaamattomasti sinne sujahtavat. Ja nahkaisena tämä laukku on mielettömän ihana. 


Kurkataanpas sitten makuuhuoneeseen ja tutustutaan kauan toivottuihin pussilakanoihin. Vihdoinkin nämä Finlaysonin Maisema pussilakanat ovat kotona ja sängyssä asti. Näihin ihastuin jo kauan sitten. Suomalaista luontoa ja järvimaisemaa kuvaavia pussilakanoita kävin viime keväänä hiplailemassa Finlaysonilla useaan eri otteeseen. En niitä tietenkään raaskinut silloin ostaa. Sitten kävi niin, että nämä pussilakanat hävisivät myynnistä kuin tuhka tuuleen. 


Alennusmyynneistä Maisemia etsiskelin ja sain kuulla näiden loppuneen jo aikoja sitten. En kuitenkaan luovuttanut ja jatkoin etsintääni. Joulun alla ilokseni huomasin, että pussilakanat olivat jälleen myynnissä ison kauppaketjun liikkeissä, ja vieläpä alennettuun hintaan. Joululahjaksi sain lopultakin omat kauniit Maisemani. Niin kuin mielessäni kuvittelinkin, ne sopivat täydellisesti sinisen tapetin syleilyyn. 

Nämä ihanat lahjat ovat jo kovassa käytössä. Ne ovat käytännöllisiä ja tarpeellisia, niin kuin lahjojen mielestäni kuuluukin olla.
Kaunis kiitos näistä <3

9 kommenttia

 1. Kauniit lakanat tosiaan!!! Ja hieno laukkukin, käy moneen menoon. Kivaa tapsanpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tapsanpäivä meni jo, joten toivotan mukavaa maanantaita!

   Poista
 2. Kauniit lakanat tosiaan!!! Ja hieno laukkukin, käy moneen menoon. Kivaa tapsanpäivää!

  VastaaPoista
 3. Kivoja lahjoja tosiaan! Mäkin saan joka vuosi jotain pientä ja tälläkin kertaa tuli monta mieluista lahjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Mukavaa kuulla että sait mieluisia paketteja pukilta. On ihanaa saada ja antaa lahjoja :)

   Poista
 4. Aivan ihana tuo laukku ja niin hyvän värinen. Kauniit pussilakanat ovat kuin piste ii:n päällä teän nätissä makuuhuoneessa.
  Mie sain pukilta tänä jouluna lahjakortteja joten sormet jo syyhyää että koska mie niitä pääsen tuhoamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Lahjakortit ovat kyllä loistavia lahjoja, jotka tulee varmasti käyttyä. Mukavia ostoshetkiä alennusmyynneissä!

   Poista
 5. Laukku on niin kaunis! Samoin kuin tuo makkarin tapetti, joka on aina kuulunut suosikkeihini. Teillä on mahtavan värikäs ja silti hallittu koti. Tykkään!
  Tiina/MLK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tiina, mukavaa että tykkäät värikkäästä kodistamme :) Laukkua on nyt käytetty ahkerasti ja todella tyytyväinen olen. Makkarin tapetti oli pitkäaikainen haaveeni ja se oli ensimmäinen remontti tässä talossa. Vihdoinkin sain Kiurut makuuhuoneeseen :)

   Poista