Sisällön tarjoaa Blogger.

JOULUPÖYDÄN KATSEENVANGITSIJATIittalan kauniit Nappulat hurmaavat minut yksinkertaisella kauneudellaan ja suloisilla muodoillaan. Näitä kynttilänjalkoja saimme kihlajaislahjaksi ja punaiset ostimme alennusmyynnistä vuosi sitten. Viime jouluna nämä olivat osa joulupöydän kattausta, niin taitavat olla myös tänäkin vuonna. Nämä olivat nimittäin todellisia katseenvangitsijoita joulupöydässä. Kuvaa kattauksesta ei valitettavasti ole kuin mielessäni, korjaan asian tänä jouluna.


Mikä on mielestäni näissä parasta, no nämä toimivat erivärisinä ja kokoisina loistavasti yhdessä. Keltaiset kynttilät ovat raikkaat ja kynttilöiden yhtenäinen väri kokoaa eriväriset kynttilänjalat hienosti kokonaisuudeksi. Kynttilöiden väriä muuttamalla voi helposti luoda erilaisia tunnelmia. Pirteä keltainen sopii värikkääseen ruokahuoneeseemme ja keltaisilla kynttilöillä muuten tein viimevuotisen joulukattauksenkin. Tänä vuonna taidan vaihtaa väriä.


Kynttilänjalkoja löytyy meiltä mustina, valkoisina ja punaisina. Kerrassaan kauniita ovat myös messinkiset, keltaiset ja siniset versiot. Huolisin kaikki kotiini, ihan heti! Ja vink vink joululahjoja miettiville, nämä nappulat ovat kukkaron kestäviä ja monelle varmasti mieluisia lahjoja, joista lahjansaaja voi nauttia pitkään.


Monesta kodista näitä jo löytyy, enkä ihmettele sitä ollenkaan. Nappulat ovat tulleet jäädäkseen Suomalaisiin kattauksiin ja sisustukseen. Enpä keksi juhlaa johon nämä kynttilänjalat eivät sopisi juhlapöytää tai muuta sisustusta somistamaan. Syntymäpäivät, kesäjuhlat, joulukattaus, ristiäiset, valmistujaiset jne. ovat vain muutamia esimerkkejä. Meillä nämä ovat aina näkyvillä, on sitten arki tai juhla. 
Onko sinulla on näitä kaunokaisia kotonasi? 

Ei kommentteja