Sisällön tarjoaa Blogger.

HYASINTIT HIPSII TALOON


Märkää, harmaata ja mitä, nurmikkoa näkyvissä! Ei siitä juurikaan joulumieli irtoa. Yritän kuitenkin parhaani. Olen sentään ostanut jo hyasintteja. Ja pallovalot odottavat nojatuolissa ripustusta.En ole koskaan ollut jouluihminen isolla J:llä. Rakastan paperista leikattuja lumihiutaleita ja minimaalista koristelua. Viherkasvi-ihmisenä tykkään paljon joulukukista ja niiden tuomasta väristä ja tunnelmasta. Iittalan kivi-tuikut, kynttilänjalat ja erilaiset lyhdyt ovat esillä meillä aina, mutta nyt talvella ja joulun alla tietenkin ahkerassa käytössä.Hyasintit hipsivät taloon, mitähän seuraavaksi. Pikkuhiljaa mennään kohti joulua ja odotusajassa mahtavaa on lasten joulukalenterien availun seuraaminen, se on niin pitkä odotus lapsen ajassa ennen kuin jouluaatto koittaa. Joulukalenterit on muuten vielä ostamatta, huomenna on ne muistettava hankkia.

Leppoisaa sunnuntaita ja mukavaa alkavaa viikkoa!

8 kommenttia

 1. Näyttää heti niin jouluiselta kun on joulukukkia. Munkin piti napata hyasinttejä mukaan marketista, mutta niitä ei ollutkaan nyt siellä. Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, pienin askelin kohti joulua mennään :) Mukavaa iltaa myös Pilviraitille!

   Poista
 2. Meilläkin on jo muutaman viikon ollut yksi hyasintti, kuopus sen halusi. Kun siitä tulee ensimmäiset tuoksut, niin siinä on jo huisin paljon jouluntuntua. Aina ei niin paljoa tarvita. Mutta vihreä nurmikko tähän aikaan vuodesta ärsyttää kyllä minuakin. Ihana tunnelma kuvissa.

  VastaaPoista
 3. Hyasintin tuoksu on niin ihana! Mie taas ihailen näitä teillä olevia vanhoja huonekaluja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Ihana kuulla että pidät vanhoista huonekaluistamme <3

   Poista
 4. Hyasintit on kauniita, mutta niiden tuoksu on mulle vähän liikaa. Oma suosikki joulukukissa on valkoinen (ja mikä ettei punainenkin) amaryllis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amaryllikset ovat ihania joulukukkia. Sellainen tulee tähänkin taloon tänä jouluna :)

   Poista