Sisällön tarjoaa Blogger.

KIRPPISLÖYDÖT RAUMALTA JA MUISTUTUS ARVONNASTA


Lauantain kirppis roud trip vei meidät koluamaan Rauman kirpputoreja. Ehdottomasti meille mieluisin ja esittelyn arvoinen kirpputori on SPR:n Puoti ja Wanhat Tawarat myymälä. Tämä on sokkeloinen myymälä kahdessa kerroksessa, mutta tuotteet olivat siististi esillä osastoittain. Henkilökunta osoittautui todella palvelualttiiksi ja ystävälliseksi, kiitos ihanille lasiosaston rouville. Meillä kävi mahtava tuuri kun osuttiin paikalle juuri tänä viikonloppuna sillä kaikki lasitavara oli puoleen hintaan. Nokka heti kohti vitriinejä, joista yleensä ei tule ostoksia tehtyä tuotteiden kovien hintojen takia. 


Vitriinistä mukaamme lähti tämä harmaa Tamara Aladinin lasikannu sekä kuusi juomalasia. Internetin ihmeellinen maailma kertoi kannun olevan Riihimäen lasin Pöytä-sarjaa, mutta juomalasit ovat vielä mysteeri. Pöytä-sarjan juomalasit kun löytämieni tietojen mukaan ovat paljon pienemmät ja malliltaan erilaiset. Kannu ja lasit ovat kuitenkin täysin samaa väriä, joten ehkä tämä mysteeri joku päivä selviää. Joka tapauksessa nämä olivat meille löytö!


Lopuksi pyydän sinua vastaamaan seuraavaan kysymykseen: onko sinulla tarvetta uudelle ovelle?  Mikäli vastasit kyllä, niin muista käydä äänestämässä mielestäsi Suomen kutsuvinta eteistä ällä. Styleroomin ja Jeld-Wenin järjestämässä kilpailussa äänestysaikaa on vielä tämä päivä. Äänestäjien kesken arvotaan 200 euron arvoiset Jeld-Wen-tuotteet kotiin kuljetettuna. 

Mikäli äänestit Rautatieläistaloa, me kiitämme ja kumarramme. Täällä jännätään nyt kuka saa kotiinsa uuden oven ja kenellä on Suomen kutsuvin eteinen. 

Leppoisaa sunnuntaita joka kotiin!

9 kommenttia

 1. Oikein kaunis kirppislöytö ja ääni lähti minulta teän eteiselle :)

  VastaaPoista
 2. Upea sävy löydöissä. Minäkin äänestin teitä :)

  VastaaPoista
 3. Hienot löydöt! Ja ai että mikä tuuri, kun lasitavara oli puoleenhintaan!

  (Ja äänestinkin teidän eteistä jo aiemmin.) :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat lasit ja kannu, onnea hienosta kirppislöydöstä!

  VastaaPoista
 5. Ooh, nuo lasit ovat todella kauniit! Sopiiko kysyä mitä jäi hinnaksi?

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille meitä äänestäneille! Voitto ei kuitenkaan osunut tällä kertaa meidän kohdalle, voiton vei MiiMiin kaunis eteinen. Onnea MiiMiille :)

  VastaaPoista