Sisällön tarjoaa Blogger.

KUTSUVA ETEINEN - FINAALISSA OLLAAN

Osallistuin Styleroomin ja Jeld-Wenin yhteistyössä järjestämään eteiskisaan. Kilpailussa etsitään Suomen kutsuvinta eteistä joka toivottaa tervetulleeksi ja antaa kodin tyylistä ja sisustuksesta houkuttelevan ensivaikutelman. Sisustushaasteeseen osallistui 47 kutsuvaa eteistä ja finaaliin valittiin näistä neljä.

Rautatieläistalon eteinen on yksi näistä finalisteista! Käy ihmeessä kurkistamassa millaisia eteisiä finaaliin valittiin. Meidän tummanpuhuva eteinen erottuu finalistien joukosta hyvin ja mikäli tämä on mielestäsi Suomen kutsuvin eteinen niin äänestä ihmeessä. Äänestäjien kesken arvotaan 200 euron arvoiset Jeld-Wen-tuotteet kotiin kuljetettuna ja äänestysaikaa on 15.11.2015 asti. Finalisteihin tutustumaan pääset tästä.
 


14 kommenttia

 1. Onnea finaaliin pääsystä! :) Mäkin suunnittelin osallistuvani kilpailuun, mutta en saanut aikaiseksi kuvata meidän eteistä ajoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Aika uskomatonta päästä neljän finalistin joukkoon.

   Poista
 2. Mahtavaa, onnittelut finaaliin pääsystä! Täytyy käydä äänestämässä :) Teidän eteinen näyttää kyllä hienolta, isolta ja toimivalta.
  Meidän eteinen on kaikkea muuta kuin kutsuva. Ensin on semmoinen ankea tuulikaapin tapainen ränni ja eteinen itsessään on erittäin ärsyttävä, hankala, pieni ja tyhmä. Ehkä mä sille vielä joku vuosi keksin jotain...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Eteinen on löytänyt toimivan muotonsa. Pitkään mietin miten ulkovaatteet säilytetään kun naulakolle ei ole juuri tilaa. Eikun koukkuja joka puolelle :)

   Poista
 3. Onnittelut finaaliin pääsystä! Kävin katsomassa nuo finalistit läpi ja ääneni meni teidän eteiselle :) Kyllä kelpais meillekin noin avara ja toimivan näköinen eteinen oman pikkuisen tilalle..

  VastaaPoista
 4. Ääni laitettu ja teillehän se meni :)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos :) Jännätään täällä että paljonko ääniä saadaan!

   Poista
 6. Hei! Löysin tänään blogisi ja luin sen kokonaan! Ihana talo teillä, ihania huonekaluja, kauniita värejä! Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja tervetuloa blogini lukijaksi :) Ihanaa kuulla että jaksoit kahlata kaikki julkaisut läpi!

   Poista
 7. Onnittelut finaaliin pääsystä ja tsemppiä kisaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Aika kovat kilpakumppanit minulla, mutta erotutaan kyllä joukosta!

   Poista