Sisällön tarjoaa Blogger.

KAAPPIHULLUN PÄIVÄKIRJA / elo-syyskuu 2017


Elokuu 2017
Haaveilen jälleen uudesta kaapista. Tarvitsemme makuuhuoneeseen kipeästi toisen vaatekaapin, sillä olemassa olevan kaapin säilytyskapasiteetti on jo ylitetty roimasti. Olen valmis kunnostushommiin, mikäli kaappi sitä vaatii. Joskin en taaskaan tiedä mistä ne ylimääräiset tunnit taion päivääni. Taidan olla valmis luopumaan hoitopöydästä ja sen päällä olevasta hyllyköstä, jossa pikkuneidin vaatteita on säilytetty koreissa. Tilalle mahtuisi uusi vaatekaappi, johon saisin sullottua neidin vaatteet ja vähän meidän muidenkin. Me todella tarvitaan se kaappi!



11.9.2017
Mieheni lähettää minulle sähköpostilla kuvan aika rajun näköisestä läikikkäästä puisesta kaapista, jota hänen työkaverinsa tarjoaa meille - ilmaiseksi! Haluammeko pelastaa kaapin kaatopaikkakuormasta ja ottaa siitä projektin itsellemme? Hurjan ulkonäon alta näen mahdollisuuden ja nappaan heti kiinni tähän tilaisuuteen. Miltähän kaappi näyttää luonnossa, kun kuvasta ei oikein saa kunnolla selvää. Entä onkohan siinä hajuhaittoja, niin ettei se sovellukkaan vaatakaapiksi. Liian monta kysymystä jälleen. Jään odottelemaan kaappia.



18.9.2017
Kaappi tuodaan peräkärryllä kotiin ja varastoidaan autotalliin. Syy siihen miksi tämä kaappi on näin rujon näköinen ja läikikäs punavalkoinen on selvä. Sitä on aloitettu hiomaan puhtaaksi, takaisin puupinnalle, mutta aika tähän vaativaan työhön ei ole riittänyt ja kaappi on jäänyt lojumaan varaston nurkkaan odottamaan hiontatyön jatkoinspiraatiota. Minä en halua takaisin puupintaa vaan ehdottomasti maalaan tämän. Työsuunnitelmani on seuraava: Hionta, jotta saan pinnan tasaiseksi sekä tarvittavat paklaukset, kunnon pesu, maalaus kahteen kertaan sisältäja ulkoasekä kaapin sisäosien fiksailu. Haluan kaappiin uudet hyllyt vanerista, joten ne täytyy tilata. 

Milloin pääsen aloittamaan? Hyvä kysymys. Minkä värin valitsen? Jälleen hyvä kysymys. Olen nuuhkinut kaappia, mutta tuolla autotallin viileässä ilmassa ei saa oikeaa kuvaa hajuista. Joku epämääräinen tuoksu kaapissa on, mutta katsotaan miten hionnan ja pesun jälkeen käy.



Siinä kaikki tällä erää. Kaappihullun päiväkirja saa jatkoa toivottavasti pian...

6 kommenttia

  1. Onpahan erikoisimman näköinen lähtökohta, mitä oon nähny kaappiprojekteihin, mutta tosta ei voi tulla kuin hieno lopputulos!! Kivat mittasuhteet ja sirot jalat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä :) Kyllä tästä vielä hirvityksestä vielä kaunokainen saadaan aikaan! Kaappi on just hyvän kokoinen makuuhuoneeseen kunhan se sinne joskus valmiina saadan kannettua.

      Poista
  2. Ihana kaappi, mutta työtä on paljon kun kunnostat sen, stemppiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikamoinen projekti tämä onkin, joskin mukava sellainen! Siitä on jo vierähtänyt aikaa kun viimeksi oli tällainen isompi kunnostusprojekti työn alla. Ruokahuoneen kaappi on hyvin samanlainen kuin tämä, joskin sen lähtökohta ei ollut näin raju. Siitä tuli yksi mun lempparikaapeistani ja uskon että tämänkin lopputulos yllättää minut positiivisesti.

      Poista
  3. Väritys on vähän hurja, mutta ehdottomasti "jatkoon" eikä kaatopaikalle! Saat loihdittua siitä varmasti hienon.:)

    VastaaPoista