Sisällön tarjoaa Blogger.

NIMIÄISET


Hei täältä vauva-arjen keskeltä!

Minun piti jo pari viikkoa sitten kirjoitella tänne blogiin jotain pientä tyttäremme nimiäisjuhlista, mutta en ole yksinkertaisesti ehtinyt sitä tekemään. Elämän tärkeysjärjestyksen muututtua blogin päivittäminen on valitettavasti jäänyt sinne häntäpäähän. Eikä meillä kotona tapahdu mitään raportoitavaa, sillä olohuoneen remontin jälkeen levätään ja kerätään voimia uusiin rutistuksiin. Kun minun on pitänyt valita blogin ja päiväunien väliltä, olen ehdottomasti valinnut ne päiväunet :) Kyllä tässä vielä palataan aktiivisempaan suuntaan, joten toivottavasti ymmärrätte nämä hiljaiset hetket.


No nyt kuitenkin muutama sana nimiäisistä. Tulppaanit ovat ehdottomasti suosikkejani leikkokukista ja niillä koristelin kodin juhlakuntoon. Onneksi tulppaanien kausi alkaa jo tammikuussa! Värivaihtoehtoja on moneen makuun, mutta meille valitsin teemaan sopivasti vaaleanpunaisia sekä valkoisia tulppaaneja. Luotin tulppaanien voimaan ja jätin muun koristelun hyvin hillityksi ja pelkistetyksi. Valkoiset pöytäliinat lainasimme mieheni äidiltä ja ne ovat vuosien saatossa nähneet monet monituiset juhlat. Edelleenkin valkoisina hohtavien pöytäliinojen salaisuus on sappisaippuassa, jolla kahvi- ja kakkutahrat saa irti kätevästi. 



Kauniit kuvat juhlien tarjoiluista jäivät ottamatta, sillä keskityimme vieraisiin ja juhlien sankariin täysin. Eikä kameraan tallentunut muutenkaan montaa otosta. Tämä kuvaa tämän hetkistä elämäntilannetta täydellisesti. Jotain haluaisi ja pitäisi tehdä, mutta nämä asiat jotenkin vain unohtuvat ja jäävät tekemättä vauvatohinoiden keskellä! Kuvaamatta jääneet asiat ovat kuitenkin toissijaisia, tärkeintä ovat yhdessä eletyt hetket. 


Tässä taljan päällä poseeraa kolmekuukautta vanha Lilli Saara <3 Etunimi ei tullut kenellekään yllätyksenä, sillä neiti oli Lilli jo mahassa ollessaan. Toinen nimi on rakkaan jo keskuudestamme poistuneen mummoni nimi. Halusin kunnioittaa hänen muistoaan tavalla joka kulkee mukanani koko elämäni. Ikuistin neidin nimiäisasussaan viimein tällä viikolla, kun tuo uskomattoman kova pakkanen toi mukanaan ihmeellisen valoilmiön. Liian pitkään olikin pimeää. 


Instagramin puolella jo hieman kirjoitin kuinka vaaleanpunainen väri on yllättäen valloittanut sydämeni. Minusta on tullut tyttövauvan vaaleanpunainen äiti, joka kiinnittää nykyään huomiota hempeisiin ja tyttömäisiin asioihin. Näin en uskonut koskaan käyvän, mutta uskottava se on: äitiys muuttaa ihmistä. Niinpä Lillin juhla-asuksi valikoitui tämä pitsinen unelma, jota täydensin maailman söpöimmällä kukkapannalla. Minut pitkään tunteneet voivat nyt pyöritellä päätänsä ja ihmetellä mitä oikein on tapahtunut. Ei sen kummempaa kuin äitiys!


Nimiäispäivä oli ihana, mutta vilahti ohi liiankin nopeasti. Erityismaininnan saa mieheni ensimmäinen omatekemä voileipäkakku, joka onnistui vieraiden mukaan täydellisesti. Kun minä vielä joskus opettelen täytekakun teon, niin tarjoilut pystytään hoitamaan ihan omasta takaa. Nämä olivat tosiaan ensimmäiset isommat juhlat, jotka järjestimme sisällä talossa ja tällä onnistuneella kokemuksella uskallamme seuraaviin kekkereihin kutsua mahdollisesti vielä isomman joukon juhlakansaa. 

Kivaa pakkasviikon jatkoa ja iloista mieltä kaikille!

26 kommenttia

  1. Kaunis nimi, aivan ihastuttavan söpöinen teidän tyttö.
    Ei niitä kuvia tahdo ehtiä ottamaan, kun on vieraita ym tekemistä.
    pikku neidillä on tosi kaunis puku ja toi päähine on kuin piste iin päällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Neiti on kyllä niin rakas ja suloinen söpöliini❤ Juuri näin, kuvia ei muista ottaa kun aika menee kuin siivillä viereiden kanssa seurustellessa :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos! Neiti on ihana murunen, joka kasvaa hurjaa vauhtia❤

      Poista
  3. Niin söpö pikkuneiti ❤
    Mukavaa torstai-iltaa ja alkavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis❤ Näihin kommentteihin vastaaminen kesti hurjan kauan, joten toivotan nyt kivaa viikkoa pohjoiseen :)

      Poista
  4. Todella suloinen pieni tyttö teillä siellä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on❤ Kiitos. Neiti oli meille pieni ihme, sillä mitään takeita hedelmöityshoitojen onnistumisesta ei ollut. Saimme ihanan tyttären, joka on syötävän suloinen❤ Elämä jaksaa yllättää!

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos❤ Meille vanhemmille neiti on maailman suloisin tyttö, niin kuin jokaiselle vanhemmalle oma lapsi on :) Lilli on huomenna jo neljä kuukautta vanha. Tämä aika menee hurjaa vauhtia! Ja minä olen niin unohtanut vastailla näihin ihaniin kommentteihin...

      Poista
  6. Voi mikä suloisuus! Ja nauti täysin siemauksin vaaleanpunaisesta hattaravaiheesta, se on ihanaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleanpunainen hattaravaihe on ihan parasta aikaa❤ Vaikka välillä väsyttääkin kovasti, niin päivääkään en vaihtaisi pois. Vaaleanpunainen vaihe näkyy myös kotona vahvasti. On niin luonnollista nyt kun kotona on tyttö!

      Poista
  7. Kiitos inspiroivasta blogista! Olen tässä parin päivän aikana lueskellut koko blogisi läpi, kun ei flunssassa juuri muuhun ole kyennyt. Kirjoitat kivasti, ytimekkäästi ja kuvat kauniista ja kekseliäästä kodistanne on ihania! Pidän myös halustanne remontoida maltilisella budjetilla ja ajankanssa. Meillä samanlaisia ajatuksia. Oli muuten jännä lukea ensin noita vanhempia postauksia joissa pohdit että onkohan nyt aika vaaleanpunaisen tulla taloon, kun olit sen söpön seinävalaisimen löytänyt. Ja nyt teillä todellakin on siellä vaaleanpunaista, pikku tyttöä myöten :) Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos aivan ihanasta kommentistasi❤ Tosi hienoa että olet löytänyt blogini tuhansien joukosta ja jaksanut lueskella sen kokonaan läpi. Mukavaa kuulla että teillä remontoidaan samalla periaatteella, ajan kanssa! Hyvä huomio, vaaleanpunainen suorastaan räjähti ilmoille vauvan myötä ja sama kirppislöytö valaisin on edelleenkin samalla paikalla,vaikka huoneen käyttötarkoituskin muuttui :) Kivas viikkoa ja sydämellisesti tervetuloa blogini lukijaksi!

      Poista
  8. Onnea Lillille♥ Suloinen nimi ja suloinen nimen kantaja♥

    VastaaPoista
  9. Onnea! Ei meidänkään 3viikkoisen tyttären ristiäisissä kotona muistettu juurikaan kuvia ottaa! Onneksi kuitenkin muutama! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos❤ Ai teilläkin kävi niin että kuvat jäivät vähiin, olemme siis kohtalotovereita :)

      Poista
  10. Onnea! Ei meidänkään 3viikkoisen tyttären ristiäisissä kotona muistettu juurikaan kuvia ottaa! Onneksi kuitenkin muutama! :)

    VastaaPoista
  11. Kylmät väreet meni lävitse kun luin vauvan nimen,Saara kulkee mukana nimessä mutta myös näössä;mielestäni Lilli muistuttaa sinua ja koska sinä itse olet kovasti äitisi ja äidinäitisi näköinen niin sieltä se Saara löytyy myös Lillistä! Kaunista näyttää teillä olevan,minäkin ostan itselleni iloksi tulppaaneja kotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! Sitä juuri toivonkin, että mummo kulkee mukana näin❤ Juuri katselimme minun vauvakuviani ja Lilli on kuin ilmetty minä vauvana. Onneksi mukana on myös ripaus iskääkin!

      Oikein paljon terveisiä sinne savoon!

      Poista