Sisällön tarjoaa Blogger.

ROTTINKILÖYTÖJEN TOP 4


Aijai mitä ihania rottinkilöytöjä kotiin on saapunut. Haluan esitellä ne teille, sillä nämä ovat ehdottomasti neljän parhaan joukossa, kun puhutaan kirppareilta tehdyistä rottinkilöydöistä. Ensin valaisen hieman sanaa löytö, joka minulle tarkoittaa tosi halvalla hankittua kierrätystavaraa tai huonekalua. Koska usein mietin mitä löytö kenellekin mahtaa tarkoittaa eli paljonko siitä on maksettu, haluan esitellä nämä aarteeni ostohintojen kera.

Tässä siis rottikilöytöjen top 4. Näitä kaikkia ihanuuksia en ole itse löytänyt, vaan osa on pihatalon mummon löytöjä. Viimeisimmän löytöni tein pari päivää sitten, kun vein kirpputorille jälleen tavaraa myyntiin. Tuo hellyttävä nuken kehto pisti siellä heti silmään ja on erittäin ajankohtainen hankinta Lillille. Käydäänpä nämä lasiverannalla kuvaamani rottinkilöydöt nyt yksitellen läpi.

Lasten rottinkituoli 10€

Pitäähän sitä jokaisella tytöllä olla oma tuoli. Varsinkin jos sellainen rottinkinen ilmestyy kirpparilta pihatalon mummolle ja pikkuneiti hullaantuu siihen. Rottinkituoli muutti vähän aikaa sitten pihatalosta meille ja siitä oli mitä parhain katsella lastenohjelmia. Kunnes neidille tuli kiipeily ja tuolilla seisomisvaihe ja rottinkituoli tuli jäähylle verannalle. Täällä sen käyttöä on helpompi vahtia ja tännehän se sopii tosi kivasti tuon isomman rottinkituolin kaveriksi. Tuoli on tosi tukeva eikä kaadu ihan helposti, mutta takaisin sisälle se tulee vasta kun kiipeilyvaihe on ohitse.

Rottintuoli 15€

Mukanani aika monta vuotta kulkenut rottinkituoli oli vähällä saada lähtöpassit, ennen kuin se löysi paikkansa verannalta. Se on siro, mutta silti siinä mahtuu istumaan kunnolla vaikka jalat koukussa. Onhan se aika kulunut ja rottinki alkaa rapistumaan, mutta se kuuluu silti ehdottomasti tähän top nelosen listaan. Täällä me istutaan omilla tuoleillamme ja katsellaan lasiverannan isoista ikkunoista lintuja sekä muita ihmeellisiä pörriäisiä.


Rottinkiset nukenvaunut 6€

Olin ihan myyty kun pihatalon mummo toi mukanaan nämä nukenvaunut! Aidosti vanhat vaunut ovat varmasti olleet kovassa käytössä vuosien saatossa, mutta ovat ikäisekseen erittäin hyvin säilyneet. Kun näitä leluja alkaa kertymään aika lailla, olen niin iloinen että osa niistä on näinkin kauniita. Onneksi ne muoviset ja pienemmät lelut saa tungettua vaikka rottinkikoreihin piiloon, mutta isompia leluja, kuten nukenvaunuja ei saa niin vaan pois silmistä. Näitä kaunokaisia jaksan kuitenkin katsella monta vuotta.


Rottinkikehto 5€

Tässä kelpaa nuken nukkua! Ajattelin ensin hankkivani puisen nukensängyn, jonka sitten tarvittaessa maalaan. Sellaista ei vaan ole tullut vastaan nettikirppareilla tai pikaisilla kirppispyrähdyksillä. Tähän kuitenkin unohtuivat nukensängyt, sillä en ole tämän suloisempaa nuken petiä aikaisemmin nähnyt. Rottinkikehto on IHANA!


Siinä on mun top 4 tällä hetkellä. Mitkä on sun parhaat rottinkilöydöt?

2 kommenttia

  1. Hienot on, ja tosi edulliset! Rottinkituoleja itsekin haikailen kuistille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Rottinkituolit on kuin tehty kuisteille ja terasseille. Niitä on torissa myynnissä aika hyvin ja kannattaa seurailla paikallisia facebook kirppisryhmiä, niistäkin voi löytää kivat edellisesti. Onnea etsintään!

      Poista