Sisällön tarjoaa Blogger.

YHTÄ JUHLAA


Kesäkeittiö on oivallinen paikka syntymäpäiväjuhlille. Mieheni nuorin poika täytti eilen 6-vuotta ja kemut järjestettiin pihalla, kesäkeittiön suojissa. Edellinen päivä satoi kaatamalla vettä ja me sormet ristissä toivoimme syntymäpäiväksi aurinkoa. Sitä onneksi saimme, kyllä kävi tuuri! Näin ollen juhlat pystyttiin järjestämään suunnitelman mukaan pihalla.Tämä on ensimmäinen vuosi kun kesäkeittiötä voidaan hyödyntää keväästä syksyyn asti. Viime kesä meni sen rakentamisessa, keväästä elokuun alkuun sitä pikkuhiljaa työstimme. Ehdimme viettää siellä kuitenkin yhdet erittäin tärkeät juhlat. Nimittäin omat hääjuhlamme kesän lopussa. Tuolloin tanssimme häätanssin kesäkeittiössä. Tiililattia tyhjennettiin pöytäryhmästä ja se toimi loistavana tanssilattiana.Siirrytäänpäs takaisin ihanista muistelmista eiliseen ja pienen pojan syntymäpäiväjuhliin.

Synttärisankarin lempiväri on vihreä, joten halusin tuoda koristelussa tämän esille. Vihreitä pahvisia ja paperisia koristeita löysin edullisesti Ikeasta ja Tigerista. Lisäksi puhalsin kasan ilmapalloja ja ripustin niitä roikkumaan kesäkeittiön kattoon kiinnitetystä valosarjasta. Pienellä vaivalla kesäkeittiö muuttui kivaksi 6-vuotiaan pojan juhlapaikaksi.Kuvat on otettu ennen vieraiden saapumista ja tarjoilujen tuontia pöytään. Blogissani ei juuri ole ihmisiä vilahdellut, mitä nyt mieheni silloin tällöin näkyy remppapuuhissa. Rohkaistuin vähän aikaa sitten ja esiinnyin itsekin kuvissa, eikä se tuntunut ollenkaan pahalle. Mieheni lapset eivät kuulu blogiin, mutta oma mahassa kasvava vauva tulee täällä varmasti vilahtamaan.

Olin pitkän aikaa sitä mieltä, etteivät ihmiset kuulu blogiini ollenkaan. Olin todella tiukka yksityisyyden suojaamisessa, sillä tuntui hurjalta olla kaikkien nähtävillä, esillä omana itsenäni. Blogini yhdeksän kuukauden pituisen historian aikana mieleni on osittain muuttunut. Tietynlainen yksityisyyden raja on selvästi rikottu. Hyvä niin!Tänään on vuorossa ensimmäiset meillä järjestettävät lapsisynttärit. Eilinen meni sukulaisten ja kummien perheiden parissa ja tänään pihan valloittavat lapset. Saa nähdä miten meidän käy!


Mukavaa keskiviikkoa kaikille! 

12 kommenttia

 1. Todella kaunis on tuo teidän kesäkeittiö! Ymmärrän tuon yksityisyysjutun hyvin, itse olin aikoinaan alussa tosi vainoharhainenkin siitä, ettei blogista vain saa selville missä me asutaan, nimiä tai mitään muutakaan. Nyt, kun aikaa on mennyt viisi ja puoli vuotta, olen ollut omalla naamalla ja nimellä jo useammassakin lehdessä joissa on myös blogi mainittu. Samoin fb:n ryhmissä joissa postauksia tulee jaettua mennään aina omalla nimellä. Ehkä se on ihan luonnollista kuitenkin alkuun ollakin varovaisempi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukava kuulla että olet samoja asioita pohtinut aikanaan. Kai se on luonnollista että pikkuhiljaa alkaa hölläämään näissä asioissa :)

   Poista
 2. Hienosti koristeltu koko juhla-alue. Kivat mukit noilla kukilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla :) Istuttelin näitä samettikukkia isompaan ruukkuun köynnösten kaveriksi ja näitä jäi muutama ylimääräiseksi. Lähistöllä olivat sopivasti emalimukit, joihin kukat sopivat kauniisti!

   Poista
 3. Jännä huomata yhtäläisyyksiä...meillä oli 6-vuotiaan lastenkutsut aarrejahteineen maanantaina!Onneksi aurinko paistoi ja ipanat sai laukata pihalla.On kyllä ihana kesäkeittiö teillä,sellaista odotellessa😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Synttäreitä siellä ja täällä :) Kesän lasten juhlat on kyllä kätevä järjestää ulkona, jossa on enemmän tilaa temmeltää kuin sisällä. Kesäkeittiön rakennus oli pitkä prosessi, joka kyllä kannatti. Onneksi se tehtiin viime kesänä kun vielä riitti uskomattoman paljon virtaa joka suuntaan, remppailtiin sisällä ja rakennettiin ulkona, muokattiin pihaa ja järjestettiin häätkin. Mihin se energia oikein katosi ;)

   Poista
 4. Ihanalta näyttää! Toivottavasti pikkumiehellä oli oikein mukavat synttärijuhlat ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä oli oikein onnistuneet kahden päivän juhlat :) Synttärisankari nautti paljon!

   Poista
 5. Tyylikästä on- musta on niin makee taustaväri väreille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla :) Mustaa vasten värit oikein hehkuvat ja kivasti tulevat esille. Tämä oli eka kerta kun toin värejä kesäkeittiöön ja oikein harmitti purkaa koristeet pois, niin kivasti ne sopivat sinne.

   Poista