Sisällön tarjoaa Blogger.

ENTÄ MITÄ TAPAHTUI SINISELLE MAKUUHUONEELLE?


Muutimme muutama kuukausi sitten haikeina alakertaan yläkerran sinisestä makuuhuoneesta. Sininen Birger Kaipiaisen 1950-luvulla suunnittelema Kiurujen yö tapetti oli ensimmäisiä hankintoja muutettuamme taloon. Se oli pitkäaikainen unelmani makuuhuoneen tapetiksi ja olin onneni kukkuloilla kun vihdoinkin tapetoimme sen seinälle. Uuden perheenjäsenen tulon lähestyminen vei meidät pois sinisestä makuuhuoneesta, alakertaan lähemmäksi vessaa, jota ei yläkerrasta löydy. Uudesta alakerran makuuhuoneesta kannettiin yläkertaan sohva, keinutuoli ja sohvapöytä, jotka löysivät kivuttomasti uudet paikkansa huoneesta.


Nyt huone on välitilassa, se odottaa uutta käyttötarkoitusta. Joku kaunis päivä saatamme tänne palata, mutta tuskin ainakaan pariin vuoteen. Jos emme palaa tänne viistokaton alle öitämme nukkumaan, niin huone on varattu omalle pienokaisellemme, kunhan hän on joku päivä tarpeeksi iso muuttamaan tänne.Valkoinen 50-luvun keinutuoli keinahtelee nyt ikkunan edessä ja näkymä on harmoonisen kaunis. Kaikki vanhat huonekalut näyttävät hyvältä sinistä tapettia vasten tai sitten olen vain niin sokaistuneen rakastunut kiuruihin vieläkin. Ainakin tiedän tehneeni oikean tapettivalinnan tähän huoneeseen.
Vaaleansinisen oven takana on suuri viistokattoinen vaatehuone täynnä tavaraa. Se on paras paikka tällä hetkellä ylimääräisten huonekalujen, valaisimien ja tavaroiden varastoimiseen. On kuitenkin päässyt käymään niin hassusti, että huone alkaa olla täpösen täysi ja on raivauksen aika. Pian taidan taas kantaa kassikaupalla tavaraa kirpputorille.

Painotan tässä, että olemme asuneet talossa alle kaksi vuotta. Muutettuamme taloon pienestä vuokra-asunnosta, vanhan kodin tavarat olisivat mahtuneet uuden kotimme kahteen huoneeseen. Hankimme tuolloin paljon huonekaluja ja valaisimia, mutta täysin tarpeeseen. Tavaraa kertyy kummallisella tavalla, vaikka tuntuu etten mitään ylimääräistä ole ostanut koko tänä kahtena vuotena. Outoa, eikö totta!


Mukavaa keskiviikkoa ja aurinkoista mieltä kaikille!

10 kommenttia

 1. Aivan ihana toi tapetti. Mä tykkään sinisestä, vaikka ei mulla vaatteita ole sen värisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ❤ Tapetti luo ihanan rauhallisen tunnelman huoneeseen. Ja sama juttu minullakin, vaatteissa luotan pääasiassa mustaan :) Pukeutumiseni ja sisustustyylini ovat osittain ristiriidassa...

   Poista
 2. Voihan huokaus, tämä huone sinisine tapetteineen on ihana ja kaikki vanhat huonekalut tulevat siellä niin arvokkaasti esiin.
  Rauhallinen ja kaunis huone jossa mieli lepää ❤❤❤
  Mukavaa illanjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, tapetilla on rauhoittava vaikutus, siksi se on täydellinen makuuhuoneen tapetti ❤ Täällä nukuttiin hyvin ja sikeästi!

   Ihanaa iltaa teille :)

   Poista
 3. Yllättävää kuinka kaunis sininen on oikeassa paikassa ja oikeiden " kaverien" kanssa. Ja tän sanoo nyt ihminen joka ei o yhtään sininen ihminen😄👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ❤ Tämä on ihanasti sanottu, varsinkin jos et ole yhtään sinisen ystävä. En muuten ollut minäkään vuosia takaperin, mutta niin sitä mieli muuttuu :)

   Poista
 4. Upea huone! Voin melkein nähdä sinut kiikkumassa pienokainen sylissäsi♥

  VastaaPoista
 5. Mielettömän kaunis huone, tuo ryijy pöydän alla on todella upea <3

  VastaaPoista
 6. Ihana kuulla ❤ Ryijy on kirppislöytö, joka on toiminut meille tulon jälkeen mattona. Tykkään siitä kovasti!

  VastaaPoista