Sisällön tarjoaa Blogger.

MIKÄ LÖYTÖ - MAHTAVAT SARVET


Tein toissapäivänä ihan huippulöydön, josta olen vieläkin innoissani. Löysin nimittäin Torista kahdet kauniit ja näyttävät peuran sarvet. Ne löytyivät tästä läheltä kotia ja vieläpä kovin edullisesti. Hinta sai minut tarttumaan luuriin hyvin nopeasti ja sopimaan myyjän kanssa kaupoista. Maksoin kymmenen euroa kappaleelta näistä upeista sarvista! Olen enemmän kuin tyytyväinen.


Minulla oli valmiina täydellinen paikka toisille sarville. Olen kirpputoreilta näitä aikaisemmin metsästänyt ja miettinyt jo etukäteen minne ne laittaisin esille. Kirpputoreilla sarvien rajallinen saatavuus ja korkeat hinnat ovat kuitenkin olleet hankinnan esteenä. Onneksi on olemassa Tori, jonka kautta olen tehnyt mitä mahtavampia löytöjä.


Ripustimme isoimmat sarvet vihreiden pariovien päälle olohuoneeseen. Täytyy sanoa, että olin valinnut niille loistavan paikan, niin hyvältä ne tuolla korkealla näyttävät. Näihin voin halutessani ripustaa roikkumaan jotain pientä, kuten esimerkiksi joulunalla joulupalloja tai pieniä himmeleitä. Saa nähdä mitä kaikkea keksinkään. 


Pienemmät sarvet kiinnitettiin nopean mietinnän jälkeen makuuhuoneeseen, vanhan peilin yläpuolelle. Siihen ne sopivatkin kuin nenä päähän ja samalla ne saivat hyödyllisen käyttötarkoituksen. Ihan sattumalta.Olen etsiskellyt sopivaa korutelinettä kaulakoruille ja nyt voin onnekseni kertoa etsinnän päättyneen. Peuran sarvet toimivat mainiosti uutena korutelineenäni. Enpä olisi aikaisemmin tätä keksinyt, hyödyntää nyt kuolleen riistaeläimen sarvia korutelineenä. Onneksi kävin pyörittelemässä sarvia makuuhuoneessa ja keksin tämän idean. Kätevää, kaunista ja varmasti uniikkia!


Mahtavat sarvet saapuivat taloon jäädäkseen. Sarvien myyjällä oli muuten myynnissä myös suuri täytetty peuranpää, joka jäi meiltä ostamatta. Meillä pysytään ihan vain näissä sarvissa. 

Kivaa torstaita ja viikonloppua kaikille!

10 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitti! Kun ei oo omaa metsästäjää talossa niin sarvet on hankittava muualta. Nämä on tosi kivat :)

   Poista
 2. Tori ja paikallinen FB-kirppis on myös mun suosikki paikkoja tehdä löytöjä. Niin nättiä teillä taas. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kiva kuulla! Niinhän se on että kirpparilta löydän parhaiten lamppuja, pientavaraa ja astioita. Nämä speciaalitavarat ja huonekalut löytyvät parhaiten torista.

   Poista
 3. Hyvä idea tuo koruteline 👍 Hienosti sopii peilin sekä oven päälle. Mikäs sen mukavampaa kuin tehdä hyviä löytöjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin sarvet ovat näyttävä koruteline! Kyllä muutamat sarvet rautatieläistaloon mahtuu, kyllä. Ja sopivat tänne kivasti.

   Poista
 4. Joskus onnistuu saamaan edullisesti. Hieno koruteline !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Nämä tulivat vastaan niin edullisesti että olihan ne haettava omaa kotia koristamaan. Tykkään näistä sarvista kovasti!

   Poista
 5. Omassa asunnossa sarvet ovat aivan paras "joulukoriste", kun sarviin laittaa pallot roikkumaan ja virittää pienen punaisen pallon nenäksi. Voi Petteri raukkaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin :D Punainen pallo nenänä kruunaa koko jutun! Ehdottomasti palloja jouluna näihin ja punaisen pallon nenäksi, kiitti vinkistä!

   Poista