Sisällön tarjoaa Blogger.

KAAPPIVANHUS KARKKILASTA

Kerroin teille aikaisemmin kuinka metsästän eteiseen sopivaa vanhaa kaappia. Sellaista jonka sisään mahtuvat kaikki ulkovaatteemme kätevästi piiloon. Eilen löysin etsimäni Torista ja lähdimme nopean pähkäilyn jälkeen noutamaan kaappia Karkkilasta. Vuokrasimme läheiseltä huoltoasemalta peräkärryn, sillä kyseessä oli sen verran iso kaappi ettei se meidän autoon olisi mahtunut. Pieni roudtrip aurinkoisessa vappusäässä oli oikein onnistunut ja palasimme kotiin onnellisina kaapin omistajina.



Nyt eteisessä seisoo upea kaappivanhus, jolla voi hyvinkin olla ikää yhtä paljon kuin talollamme. Ainakin se on talomme ehdottomasti vanhin kaappi. Haastattelin myyjää kaapin historiasta ja selvisi että hän oli ostanut kaapin aikoinaan antiikkiliikkeestä valkoiseksi maalattuna. Maalit oli poistettu pian oston jälkeen soodapuhalluksella ja kaunis vanha puupinta saatu näin esille. Kaappi ei sopinut enää hänen uuteen kotiinsa, mutta meidän eteiseen tämä on täydellinen. Kukkaro ei tästä hankinnasta juuri köyhtynyt, sillä olen jo jonkin aikaa kerännyt kaappirahoja myymällä ylimääräisiä tavaroita ja huonekaluja facebook-kirpparilla. 



Kaapin mitat ovat juuri oikeat ja tämän takia se on kuin tehty tuohon paikallensa. Sen kunto on ikäisekseen hyvä ja ulkonäkö mielestäni silmiä hivelevä. Kaapin päällä oleva koukeroinen koriste on irtonainen ja aluksi luulin ettei se mahdu paikallensa. Ilokseni huomasin että tilaa jää vielä ylikin, nimittäin muutama sentti! 




Kaapissamme on sisällä kuusi hyllyä ja kaksi vetolaatikkoa, joten aivan tällaisenaan se ei sovellu ulkovaatteiden säilytykseen. Kerron myöhemmin miten saamme tästä hyllykaapista meille toimivan vaatekaapin. Eteisen remonttikin on pääosin tehty, mutta palataan siihen joku toinen kerta. 

Nyt fiilistellään uutta kaappia ja tätä ihanaa auringonpaistetta! 

6 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Niinpä, eteiseen tuli ihan eri fiilis kaapin myötä, jotenkin rauhallinen ja seesteinen tunnelma, joka henkii mennyttä aikaa :) Olen niin onnellinen että jaksoin ahkerasti selata Toria ja saatiin kotiin tämä kaunokainen!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos❤ Olen samaa mieltä kanssasi, tämä on upea yksilö!

      Poista
  3. Todella upea kaappi ja on tosiaan kuin teille tehty ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, kuin meille tehty! Eilen muokattiin kaappi sisältä vaatesäilytykseen sopivaksi ja mahtui sinne hienosti myös kenkiäkin. Loistava ostos tosiaan :)

      Poista