Sisällön tarjoaa Blogger.

KIRPPISVINKKI HUOMISELLE & LAUANTAIN LÖYDÖTHei! Tein tänään mahtavia kirppislöytöjä ja päätin tulla esittelemään teille ne sekä vinkkaamaan vielä huomenna jatkuvasta Tammelan Kirppiskierroksesta. Kaksipäiväinen kirppistapahtuma tarjoaa kotikirppiksiä ja isompia monen myyjän ryhmittymiä ympäri Tammelaa. Lauantaina Etelä-Tammelassa ja sunnuntaina Pohjois-Tammelassa. Tänään piipahdimme ainakin yhdeksässä kohteessa ja kotiin palattiin hymyssä suin, sillä auto oli täynnä tarpeellisia ja pilkkahintaisia löytöjä. Kirppikset aukesivat klo 10 ja kurvasimme ensimmäisinä klo 10.04 erään kotikirppiksen pihaan. Sieltä teimme ehdottomasti päivän parhaat löydöt. Kuusi polyrottinkista mustaa tuolia odotteli siellä noutajaansa viiden euron kappalehintaan. Tuolit ovat kuin uudet, joten niiden ostoa ei tarvinnut miettiä. Olen haaveillut kesäkeittiön pirtinpenkkien korvaamista tuoleilla, sillä penkit osoittautuivat hieman hankaliksi eikä niissä ollut hyvä istua. Kuuden puutarhatuolin osto ei vaan ole ihan halpaa lystiä, joten ne olivat vielä siellä haavelistalla. Hihkuin siis innosta kun näin tuolien hinnan! 

Samaisesta pihasta löytyi kaunis puunkantoteline, jota ei oltu avattu edes paketista. Kolo Desingin  kotimainen puunkantoteline maksoi 5€, joten arvaatte varmaan ettei tätä ihanuutta voinut jättää ostamatta. Meidän kolme vuotta palvellut perinteinen pärepuunkantokori heitettiin juuri kaatopaikkakuormaan ja korvaavaa en ollut vielä ehtinyt hankkia. Googlasin nopeasti tämän myyntihinnan, joka on 49€. Aika mahtava löytö viiden euron hintaan, vai mitä?

Mukaan tarttui vielä oranssi metallinen kukkateline, jonka ajattelin spraymaalata mustaksi ennen sen käyttöönottoa. Kukkatelineen sirot jalat muistuttavat 50-luvusta, ajasta jolloin huonekalut olivat siroja ja pieniä. Se on yksinkertaisesti vaan niin kaunis eikä todellakaan hinnalla pilattu. Se lähti tuolien ja puunkantotelineen mukaan myöskin 5€ hintaan. 


Rottinkirakkauteni jatkuu edelleenkin ja tänään kotiin kannettiin rottinkinen lattiatyyny (hinta 5€) sekä rottinkijakkara istuintyynyllä (hinta 10€). Tällaisia rottinkijakkaroita ei ole eteeni ennen tullut, joten kotiutin sen vaikka minulla ei ole sille vielä paikkaa tiedossa. Kyllä se paikkansa löytää, sitä en epäile hetkeäkään. Rottinki on heikkouteni ja jotenkin sitä kirppareilla katse aina hamuaa rottinkisia esineitä. Tänään sain kotiuttaa nämä kaksi ja sisäinen rottinkirohmuni on tyydytetty hetkeksi!Päivän edullisin löytö oli itseasiassa ilmainen. Mieheni sukulaiset olivat myyjän roolissa eräällä kirpparilla ja heidän myyntipistettä tutkiessani katseeni kiinnittyi vanhaan upeaan peiliin. Kävi ilmi että peili on kulkenut suvussa jo todella kauan ja siitä oltiin luopumassa haikein mielin. Yllätyksekseni peili päätyikin meille ja vielä ilmaiseksi. Pääasia kuulema oli, ettei sitä tarvinnut myydä pikkahintaan vieraalle, vaan että se jää edelleenkin sukuun. Lämmin kiitos tästä kauniista eleestä ja minä lupaan pitää peilistä hyvää huolta tästä eteenpäin! 


Tämän päivän kirppiskierros oli mahtava. Mikäli hyvin käy, suunnistamme pikaiselle kierrokselle myös huomenna. Jos kiinnostuit tapahtumasta, lisää tietoa Tammelan Kirppiskierroksesta löydät täältä.

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

11 kommenttia

 1. Kannattaa olla varhain liikkeellä. Eikös sitä sanotakin, että varhainen lintu madon saa. Mukavia löytöjä. Miksi ihmeessä laitoitte pärekorin roskalavalle; olisi palanut pilkottuna iloisesti rätisten uunissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pärekori oli kovassa käytössä ja vahvistettu vaijerilla ja n. Kilometrillä erkkaria, joten oli huomattavasti helpompaa heivata se energiajätteenä kaatopaikalle.

   T: Isäntä

   Poista
  2. Todellakin osuttiin paikalle oikeaan aikaan! Ja isäntä vastasikin tuohon kysymykseesi pärekorin kohtalosta😊

   Poista
 2. Aivan ihania löytöjä! Pitkästä aikaa visiitillä sun blogissa. Muistan että kun aloitin bloggaamisen ihan ensimmäisen blogiarvonnan voitin täältä sinun blogistasi. Mukavaa elokuuta🌻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina! Kiva kun poikkesit taas visiitille tänne blogiin. Toivottavasti arvontavoitosta on ollut iloa. Oikein mukavaa elokuuta myös sinulle😊

   Poista
 3. Vau, hienoja löytöjä! Erityisesti tuo kukkateline on aivan mahtava <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeva! Oli kyllä ihan huippupäivä löytöjen suhteen. Kirppiskierroksen toisena päivänä ei sitten päästykkään tekemään löytöjä. Ensi vuonna kierrokselle ehdottomasti uudestaan😊

   Poista
 4. Mikä upea peili! Onni, että se päätyi teille. Nyt sillä on hieno tarinakin taustalla :). Muutkin löydöt olivat huikeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi! Aina kun tavaroilla on tarinansa niin niistä tulee itselle jotenkin tärkeitä. Yritänkin vanhoja tavaroita ja huonekaluja ostaesssani usein kysellä niiden taustoja. Onneksi peili päätyi meille ja pysyy meidän kautta suvussa vielä pitkä aikaa.

   Poista
 5. Oletpa tehnyt hyviä löytöjä. Ja, tuoli peili on tosi hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Kyllä oli loistofiilis palata kotiin auto täynnä ihania ja halpoja löytöjä. Lähdettiin liikelle vähän sillä fiiliksellä, että noinkohan mitään kivaa löydetään. No löydettiin ja ensi vuonna kierrokselle taas uudestaan😊

   Poista