Sisällön tarjoaa Blogger.

ODOTTAVAN AIKA ON PITKÄ


Täällä on ollut kovin hiljaista. Kotona ei ole tapahtunut mitään uutta, elämä soljuu eteenpäin odottaen ensi viikkoa. Silloin tapahtuu ja paljon. Ei kuitenkaan kotona vaan kodin ulkopuolella. Elämän suuntaa mahdollisesti muuttavia isoja asioita ja vähän pienempiä, blogini kautta eteeni tulleita juttuja. Kun kaikki nämä kasataan samalle viikolle, voin todeta odottavan ajan olevan välillä todella pitkä.


 

Jos nyt jätetään ne isoimmat asiat vielä pimentoon ja keskitytään blogin kautta eteeni tulleisiin ihaniin mahdollisuuksiin. 

Ensimmäisenä muistutan Styleroomin Suomen inspiroivin koti -äänestyksestä, joka on käynnissä vielä torstaihin asti. Finaalissa on meidän kotimme lisäksi neljä kiehtovaa ja erilaista kotia. Se että kotimme valittiin finaaliin, on jo voitto itsessään. Suuri kiitos siitä. 

Äänestämään ja tutustumaan finalisteihin pääset tästä (klik). Äänestäminen kannattaa, sillä äänestäjien kesken arvotaan sisustuspalkintoja 1000 euron arvosta! En ole vielä antanut omaa ääntäni, joten olkoon tämä muistutus myös minulle. Pääsiäinen tarjoaa minulle hyvin aikaa tutustua kilpasiskojeni koteihin ja käydä antamassa ääneni. Inspiroivin koti voittakoon! 


Ensi viikonloppuna minä pakkaan kirppistavarani ja matkaan kohti Tamperetta. Koko viikonloppu on täynnä mukavaa tekemistä, joka alkaa bloggaajien tapaamisella lauantaina hyvän ruuan ja tutustumisen merkeissä. Minä en tunne ketään, sillä olen aika uusi näissä piireissä. Blogiani olen kirjoittanut kuusi kuukautta, joten olin todella iloisesti yllättynyt tästä mahdollisuudesta. Viikonlopun jälkeen voin varmaankin sanoa tuntevani jo aika monta ihanaa bloggaajaa. 


Viikonloppu huipentuu sunnuntaina  3.4 Mansen blogikirppikseen. Tapahtuma järjestetään klo 11-14 Finlaysonin alueella (Vooninki, Väinö Linnan aukio 13). Mukana 20 bloggaajaa ja 5 desingyritystä. 150 ensimmäistä saa mahtavan ilmaisen goodie bagin. Tule ihmeessä paikanpäälle katsastamaan bloggaajien aarteet. Minun pöydästäni löytyy hyvin värikäs retrohenkinen kattaus, tästä (klik) näet tarkemmin osan pöytäni aarteista. Varaathan käteistä ja hyvää mieltä mukaasi. Jäämme nyt odottamaan ensi viikkoa ja nauttimaan pääsiäisen tarjoamista vapaapäivistä. Aurinko valloitti talon tänään, joten näillä keväisillä kuvilla haluan toivottaa kaikille leppoisaa pääsiäisen jatkoa!

15 kommenttia

 1. Kivalta ja jännittävältä kuulostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kaikenlaista sitä elämässä sattuu ja tapahtuu, välillä kaikki samalla viikolla :)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja mahtavalta kuulostaa sinun ensi viikko! Toivottavasti tavataan Tamperella, yritän päästä paikalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja toivottavasti tavataan sunnuntaina! Se olisi tosi mukavaa :)

   Poista
 3. Nyt kyllä jäännittää mitä sinulle on tapahtumassa..:)
  Aivan ihana tuo sohvapöytä ja sitten tuo pöytä ikkunan edessä...jos joskus jommasta kummasta aiot luopua vinkkaappa minulle ensi..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittelin juuri paljastuksia uudessa postauksessa! Ilmoittelen sinulle mikäli pöydät tulevat joskus tarpeettomiksi, en kuitenkaan usko että ihan pian niistä raaskisin luopua.

   Mutta eihän sitä koskaan tiedä :)

   Poista
  2. No sitä vähän arvelinkin, ei noista raaski luopua...:) Onnittelinkin jo tuonne uudempaan postaukseen.

   Poista
 4. Muutaman päivän päästä nähdään! :)

  VastaaPoista
 5. Voi olisi ollut mahtava päästä mukaan tulevaan tapahtumaan. Upeita kuvia jälleen ja paikkasi finaalissa on juuri oikein. Ääneni olet saanut <3 Aivan upea koti ja tyyli sinulla! Mukavaa kirppisviikonloppua ja ihanaa ja jännittävää ensi viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, oikein ihana kuulla <3 Mukavaa että pidät näkemästäsi ja kiitos äänestäsi.

   Poista
 6. Minuakin jännittää että mitä suurta siellä on tapahtumassa. Mie piän ainaki peukut pystyssä että Styleroomin kilpailussa tulisi Rautatieläistalolle suuri menestys ❤
  PS. Himputti kun asuu niin pohjoisessa että missaa kaikki hauskat jutut niin kuin nyt tämän Mansen blogikirppiksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea ihanaa tapahtuu <3 Juuri julkaisin asiasta postauksen! Voisin kuvitella että näitä blogikirppiksiä alkaisi tippumaan muuallekin suomeen, ainankin tämä Tampereen versio on saanut niin suurta suosiota.

   Poista