Sisällön tarjoaa Blogger.

HEI ME MUUTETAAN!


Elämä muuttuu ja me muutamme pois. Emme kuitenkaan muuta pois Rautatieläistalosta, vaan me aikuiset muutamme yläkerran sinisestä makuuhuoneesta alakerran pelihuoneeseen, josta tulee meidän uusi makuuhuoneemme. Meidän ja vauvan <3

Tätä raskautta yritettiin saada alulle pitkään ja hartaasti. Kun omat keinot loppuivat, tulivat mukaan keinohedelmöityshoidot. Toisella kerralla tärppäsi ja nyt mahassani kasvaa vauva. Odotan tätä vauvaa kuin kuuta nousevaa, sillä viimeinkin minusta tulee äiti. Ja se on ihanaa.

Olen vasta raskauden ensimmäisellä kolmanneksella, mutta haluan jakaa tämän uutisen kanssanne jo nyt. En halua peitellä ja salailla. Aina voi sattua pahoja asioita, mutta alan jo olemaan kyllästynyt pelkäämään pahinta. Haluan iloita ja olla onnellinen.

Blogini hiljaisempi vaihe selittyykin tällä uutisella. Alkuraskauden oireet ovat vieneet voimani totaalisesti.


Alakertaan muutto on nyt järkevää, sillä siellä on lähellä vessa ja kylpyhuone. Rappusrallia olen öisin vetänyt ylä- ja alakerran välillä, mutta mukavuudenhaluinen minäni haluaa lähemmäksi vessaa. 

Pienimuotoista muutosta on pian ilmassa, kun ihmiset ja huonekalut muuttavat huoneesta toiseen. Hiljaiseloa onkin ollut liian pitkään, tällaista säpinää taloon taas tarvitaankin. Vaikka haikein mielin lähdenkin sinisestä makuuhuoneesta, odotan silti jo mahdottomasti muutosta ja uutta elämänvaihetta.


Takan maalauskin on edessä, jotta saadaan alakerran makuuhuone viimeisteltyä kauniiksi. Kiitos vielä kaikista väriehdotuksista, niitä tuli teiltä valtavasti. Hain alkuviikosta ison kasan Tikkurilan värilastuja ja niitä olen nyt pyöritellyt takan edessä. Taidan kuitenkin kallistua vaaleanvihreän puoleen, joskin sävy on vielä mysteeri.

Muitakin muutoksia on luvassa, sillä perheeseemme saapuvan uuden tulokkaan tarpeet määrittelevät pitkälle tämän huoneen ilmeen. Mietitään niitä yhdessä joku toinen päivä.


Minut löytää huomisesta alkaen Tampereelta, sunnuntaina minä ja mun raskausoireeni päivystämme Mansen blogikirppiksellä Rautatieläistalon kirppispöydän takana. Tai sitten siellä lähimmässä vessassa.

Nyt haluan toivottaa oikein mukavaa viikonloppua kaikille! 

61 kommenttia

 1. Mahtava juttu, paljon onnea! Meillähän myös piiiitkä lapsettomuustausta ja nyt voin sanoa, että meille syntyy vauva ENSI KUUSSA. Käsittämätöntä. Nauti raskaudesta ja kyllä se kohta helpottaa, keskiraskaus on sitten ihanan helppoa. Eikä tää loppukaan mitenkään kovasti koettele, ihanaa vaan kaikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti <3 Ja onnea teillekin paljon, ensi kuussa saatte oman pienokaisen ja se on mahtavaa! Odotan kovin tuota keskiraskautta, että hieman olo helpottaisi ja pystyisi nauttimaan tästä ajasta :) Kaikkea hyvää loppuraskauteesi.

   Poista
  2. Onnea sekä Rautatieläistaloon että Riuttalaan! Ihania uutisia! Tuhannesti onnea!

   Poista
 2. Voi, ihanaa 💕💕onneks olkoon 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ Tällaisia ihania muutoksia meillä käynnissä!

   Poista
 3. Ihana uutinen! Onnea aivan hirmuisesti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos❤ Täällä kovin odottelen että masu alkaisi kasvamaan ja asukki liikehtimään. Siihen menee vielä tovi.

   Poista
 4. Onnea täältäkin! Hienoja kevätuutisia! Pelätä ei saa etukäteen vaikka se vaikeaa onkin (omastakin kokemuksesta), hyvänä mottona olen pitänyt "niin kauan ollaan raskaana kunnes toisin todistetaan" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia❤ Tuo sinun mottosi on kyllä hyvä, yritän olla pelkäämättä, sillä eihän se mitään kuitenkaan auta. Päällimmäisenä kuitenkin on ilo ja onni ❤

   Poista
 5. Onnea, saanen olla utelias ja kysyä että millä kokoonpanolla tällä hetkellä siellä asustellaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤ Tällä hetkellä meitä on minä, mieheni ja hänen kaksi poikaansa vuoroviikoin. Elämme uusioperheen arkea!

   Poista
 6. Lämpimät onnittelut <3 Mielenkiinnolla jään odottelemaan, mitä tuleman pitää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ Niin minäkin odotan innolla mitä tuleman pitää.

   Poista
 7. Onnittelut <3
  Mukavia kirppistelyjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ Auto on jo pakattu kirppiskamoilla, joten hyvällä mallilla on matkan alku! Siitä tulee varmasti kiva päivä.

   Poista
 8. Voi kuinka ihanaa! <3 Tällaista vähän aavistelinkin edellisen postauksen perusteella. Suuren suuret lämpimät onnittelut teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤ Edellisen postauksen otsikko antoi kyllä viitteitä tähän uutiseen. Itsekseni sitä hykertelin. Tämä on uutta ja ihanaa aikaa :)

   Poista
 9. Oikein paljon onnea! Ihana uutinen! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤ Ollaan niin onnellisia tästä uutisesta. Ihanaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 10. Säikähdin jo aluksi että eikai, nytkö tämä blogi loppuu. ;) Olipa kiva uutinen! Onnellista raskausaikaa! Kiva nähdä minkä sävyn olet takkaan valinnut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei todellakaan, vastahan blogini taival on hyvällä alulla :) Ja kiitos, tämä on jännää aikaa!

   Poista
 11. Tosi paljon onnea! <3 Voitkin tulla Mansessa mun pöydästä tyhjentämään äitiysvaatteita ja vauvankamoja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Kurkaan ehdottomasti kirppistavarasi läpi. Yritän kuitenkin olla ostelematta kamalasti mitään, kunhan omista tavaroista pääsisi ensin eroon.

   Poista
 12. Voi että, vauvauutiset on aina niin ihania! Paljon onnea teille molemmille ❤
  Mieleen tuli juuri alkuraskauden pahoinvointi joka mullakin oli esikoista odottaessa. Ensi kuussa tuo minun esikoinen täyttää jo 27 vuotta :)
  Miten tuo aika meneekin niin nopeaa.
  Kolmen lapsen äitinä tiedän että sulla on ihana ja jännittävä aika edessä ❤
  Mukavaa kirppisviikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti <3 Tämä oli uutinen, jota odotettiin niin hartaasti ja viimeinkin se positiivinen tulos tuli. Kyllä vaan, ihanaa ja jännää aikaa edessä :)

   Poista
 13. Oi, mahtavaa! Onnea & tsemppiä <3 Ensin tietysti ajattelin, että mikäs aprillipila tämä oikein on, mutta eipä tässä tainnutkaan olla siitä kyse... ;) Nähdään huomenna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ei ollut aprillipila, mietinkin että kannattaako tämä julkaista aprillipäivänä, mutta se oli paras mahdollinen hetki itselle. Tänään nähdään!

   Poista
 14. Oikein paljon onnea Rautatieläistaloon!!! Mukavia aikoja ja asioita tulee elämänne olemaan tulvillaan vauvan myötä!

  VastaaPoista
 15. Minä vähän tätä arvelinkin edellisen postauksen perusteella ;) Ja voi; nuo oireet... Ei käy kateeksi. En voi muuta sanoa kuin että ikävää on - ja voi kestää koko raskaudenkin ajan, kuten mulla. MUTTA ne unohtaa aivan samantien, kun lapsi syntyy. Ensimmäisen lapsen kohdalla. Toisen lapsen kohdalla ei enää unohtanutkaan ;D

  Onnea, paljon, tsemppiä, vielä enemmän! Ja kivaa kirppispäivää sinne Manseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kumpa näitä oireita ei kestäisi koko raskausaikaa! Mutta totta puhut, kaikki pahat olot unohtuu varmasti heti kun vauvan saa syliin :) Tänään suuntaan Tampereelle ja huomenna kirppistellään!

   Poista
 16. Ihanaa! Oikein paljon onnea! Se on kyllä kumma juttu kuinka aika matelee raskaana ja juoksee vauvan kanssa. Oma vauvani on nyt 1kk ja kolme muutakin alle kouluikäistä kotona niin ei aika riitä mihinkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tämä on ihan mahtavaa! Kiitos <3 Teillä on varmasti aikamoinen hulina, tsemppiä teille!

   Poista
 17. Oi miten ihana uutinen, kovasti onnea ❤️❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos <3 Tämä oli mitä ihanin uutinen, jota odotettiin niin kauan!

   Poista
 18. Voi miten kiva uutinen! Onnea teille kovasti! Vauvajuttuja on kiva lueskelle kun aihe on itsellekin ajankohtainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Vai on sinullekin ajankohtainen aihe, mukava kuulla ja onnea myös teille!

   Poista
 19. Onneksi olkoon! Aurinkoista odotusta! Muutot talon sisällä ovat tulleet tutuiksi meillekin. Tilanteen mukaan olemme vaihdelleet tilojen käyttöä. Hyvää kirppispäivää huomiselle! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tämä on ensimmäinen muutto talon sisällä, joka tehdään. Eniten kauhistuttaa ison liinavaatekaapin tyhjennys romuista ja työkaluista, sillä se tarvitaan uuden makuuhuoneen vaatekaapiksi.

   Poista
 20. Vastaukset
  1. Kiitos kaunis <3 Ja onnea tarvitaankin, jotta kaikki sujusi hyvin!

   Poista
 21. Ihanaa! Kaikkea hyvää odotusaikaan ja muutenkin. Kaunista kevättä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ Ihana kevät on koittanut ja tänään pääsin jo hieman pihahommiin :) Kaikkea ihanaa kevääseesi!

   Poista
 22. Voi himpuran himpura! Onnea, onnea, onnea tulevaan!❤ Toivottavasti "olot" helpottaa ja loppuraskaus sujuu mukavasti, saa kerättyä voimia uuteen, vauvalliseen arkeen.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti❤ Olojen toivon pian helpottavan, tänään oli jo poikkeuksellisen hyvä päivä :)

   Poista
 23. Oi mikä ihana uutinen! Paljon onnea teille :)

  VastaaPoista
 24. Voi miten kivaa! Meidän Poikanenkin on tehty koeputkessa, sitä ennen yritystä oli takana 7 vuotta. On se vaan ihanaa, että tiede osaa meitä tämmöisissäkin asioissa auttaa. Onnea paljon odotukseen ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä keinohedelmöitykset ovat niin yleisiä nykyään, aina kun asiasta olen jollekin maininnut niin heillä löytyy ystäviä ja tuttuja, jotka käyvät samoja hoitoja läpi. Tämä lohdutti minua, kun tajusin ettemme ole ainoat joilla lapsensaanti on vaikeaa. Ja iso kiitos, tämä on ihanaa!

   Poista
 25. Onnea täältäkin, samoja läpikäyneenä :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihana kuulla että teitä kohtalotovereita on maailma pullollaan :)

   Poista