Sisällön tarjoaa Blogger.

ROUD TRIP JA IHANA LÖYTÖ

Lauantaina pääsimme kauan odotetulle roud tripille. Välillä tulee pakottava tarve päästä tuulettumaan kodin, työn ja oman kaupungin ulkopuolelle, joten tämä reissu tuli enemmän kuin tarpeeseen. Ettei vain pääse mökkihöperyys iskemään pahemman kerran! Tämän reissun parasta antia oli niinkin yksinkertainen asia kuin autossa istuminen ja vaihtuvien maisemien kauneus. Oli ihanaa nähdä miten luonto on jälleen herännyt eloon. Kauniita kesäisiä maisemia tuijoteltiinkin lumoituneena monta tuntia, eikä pieni sade haitannut tätä millään tavalla. Ehdimme koluta muutamia Varsinais-Suomen kirpputoreja, eksyimme mielenkiintoiseen kirppisralliin ja päivän lopuksi palasimme kotiin ihanan aarteen kanssa. 
 


Tuolla makuuhuoneen katossa se löytämämme aarre jo roikkuukin. Etsinnässä ollut kattovalaisin on löytynyt, vieläpä aivan sattumalta ja mitä epätodennäköisimmästä paikasta. Roud tripillä eksyimme Uudenkaupungin liepeillä järjestettyyn kirppisralliin, joka oli pitkän tien varrelle pystytettyjen kotikirpputorien sarja. Myyjinä taisi olla parikymmentä taloutta, mutta jokaista tämän maaseudun kotikirpputoria emme kuitenkaan kolunneet, sillä olimme hieman myöhässä liikenteessä. Ensimmäisestä pysähdyspaikasta löysimme kuitenkin ihastuttavan kattovalaisimen, hintaan 3€. Itse arvelisin valaisimen olevan 60-luvulta. Kupu on paksua muovia ja valaisimen reunanauha sekä muut yksityiskohdat ovat kupariset. Kyseessä on mielestäni hyvin trendikäs valaisin juuri näiden kupariosiensa takia. Valaisinta katsellessa minulle tulee mieleen kristallilamppu. Sen hienot yksityiskohdat ja upeat kuvioinnit saavat aikaan tämän mielikuvan, vaikka muoto ei millään tavalla vastaakkaan kristallilampun muotoa. En voi muuta sanoa kuin, että valaisin sopii täydellisesti tuohon sängyn päälle. Kerrassaan hieno löytö, jonka hinta oli aivan mitätön. 

 

Minua on onnistanut makuuhuoneiden valaisimien kanssa. Yläkerran sinisen makuuhuoneen valaisin lähti alkuvuodesta mukaan kirpputorilta hintaan 5€ ja nyt tämä uuden makuuhuoneen valaisin vielä edullisemmin. Vanhat valaisimet ovat selvästi heikkouteni, mutta olen näköjään yllättävän hyvä löytämään näitä lähes ilmaisia yksilöitä. Mikäli haluat kurkata millainen sinisen makuuhuoneen valaisin olikaan, klikkaa tänne

 Lopuksi toivottelen kaikille ihanaa alkavaa viikkoa! 

16 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos ja olen samaa mieltä! Tykkään tästä kovasti :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos <3 Olin niin onnessani kun tämän tavarapaljouden joukosta löysin ja mihin hintaa!

   Poista
 3. No olipas kyllä ihana ja ennen kaikkea edullinen valaisin ❤
  Oikein mukavaa alkavaa viikkoa myös rautatieläistaloon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Edullinen, ihana ja kierrätetty, niin kuin meidän kotona monet muutkin huonekalut ja valaisimet. Sopii joukkoon loistavasti!

   Poista
 4. Vau, onpa tosi hieno! Onnea ihanasta ja halvasta löydöstä!

  VastaaPoista
 5. Järkyttävän hieno!!! Meilläkin suunnitellaan kotimaan automatkailua, kamalan vähän löytyy vaan netistä mitään tietoa sen sorttisesta reissailusta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minä haen näitä kirppistietoja ihan googlen kautta, paikkakunnan nimi ja kipputorit. Yllättävän paljon löytyy tämän kautta myös eri blogeja, joissa kerrotaan kyseisen paikkakunnan kirpputorikokemuksista. Niitä on mielenkiintoista lukea. Mukavaa kotimaan automatkailua teille :)

   Poista
 6. Iik, huikea valaisin ja niin hieno oli se toinenkin, täydellisesti tyyliin istuva, terkuin Suska KoivulaDesignesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Molemmat valaisimet sopivat minunkin mielestä huoneiden tyyliin tosi hyvin. Mukavaa että tykkäät!

   Poista