Sisällön tarjoaa Blogger.

RAKASTUNUT JUUTTIIN


Taas on se aika vuodesta kun kierrätyskärpänen iskee. Tästä syystä veimme tänään ison kasan ylimääräistä tavaraa ja vaatetta läheiselle kirpputorille myyntiin. Toiveena on kerätä muutama satanen tulevaa vessaremonttia varten, budjetista nimittäin uupuu vielä sen verran. Torissakin on myynnissä muutamia ylimääräisiä huonekaluja, joista vihdoinkin raaskin luopua.


Ehdin tänään tarkistaa kirpputorin muun tarjonnan ja löysin jotain todella suloista kotiinviemisiksi. Reilun Kaupan lasten juuttikeinu odotteli siellä minua ja sen enempää miettimättä nappasin sen heti mukaani. Hinta oli vain kympin ja keinun kunto loistava. Ihana löytö uudelle perheenjäsenelle.


Juuttikeinu on valmistettu Bangladeshissä ja sitä myy uutena ainakin muutama Reilun Kaupan nettikauppa. Materiaalina rakastan juuttia, sillä siitä valmistettavat tuotteet ovat omaan silmääni todella kauniita, keveitä ja ilmavia. Minulla odottelee varastossa myös kattoon kiinnitettävä juuttikehto, jonka löysin yli vuosi sitten kirpputorilta. Esittelen sen teille kunhan se on kiinnitetty omalle paikallensa sänkymme viereen.


Enää puuttuu keinussa keinuja, joka on tällä hetkellä työn alla :)

Myrskyisää lauantai-illan jatkoa joka tupaan!

6 kommenttia

 1. Keinu on todella kaunis ja voin kuvitella että se juuttikehto on aivan yhtä ihana ❤
  Pohjoisessa myrskyää myös aivan mahottomasti.
  Taitavat lehdet puista saada kyytiä oikein kunnolla.
  Mukavaa illanjatkoa sinnekkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤ Juuttikehto on vielä paljon ihanampi! Toivottavasti myrsky ei tehnyt paljon tuhojaan teilläpäin, meillä ainakin pihapiiri näyttää samalta kuin ennen myrskytuulia. Leppoisaa sunnuntaita teille!

   Poista
 2. Eiköhän se keinujakin kohta putkahda kotiinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saadaan terve pieni keinuja marraskuussa kotiin :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin on, välillä onnistaa kirpputorilla. Joskin nämä tämän hetkisen löydöt ovat kovin vauvapainotteisia!

   Poista