Sisällön tarjoaa Blogger.

RUOKAHUONERULJANSSI
Terveiset ruokahuoneesta! Pientä remontin tuulahdusta on jälleen ilmassa, se kutkuttaa kivasti mielessä kunnes pääsemme vauhtiin. Kunnostamani sininen kaappi muutti jo seinältä toiselle, tällä kertaa tapetoidun seinän eteen, johon se sopii mielestäni paljon paremmin. Vanha villamattokin löysi tiensä lattialle. Olohuoneeseen johtava seinä jäi kaapin lähdön jälkeen jälleen tyhjäksi ja ankeaksi. Juuri vähän aikaa sitten nikkaroitu oviaukon hyllykin on irrotettu seinältä. Tähän näkymään on pian tulossa muutos.Meillä on nimittäin alkamassa takan ja seinän maalausprojekti. Aikataulullisesti tämä tapahtuu hyvinkin pian, ainakin ennen syksyä ja lämmityksen aloittamista. Parhaassa tapauksessa aloitamme rempan jo tänään tai huomenna! Valkoinen tiilitakka kaipaa puhdasta väriä pintaansa ja samalla likaisen värinen takan taustakin saa uuden värin. Tämä takan raikastus toteutetaan huomattavasti helpommin ja nopeammin kuin makuuhuoneen takan uudistus. Nyt ei tavoitella sametin sileää tasaista pintaan, vaan mennään sieltä mistä aita on matalin. Tässä tapauksessa valitsemme helpoimman tien, pelkkä maalaus riittää tällä erää.

Yllättävää kyllä, takan väri pysyy valkoisena, sillä varastossa on valmiiksi valkoista takkamaalia. En koe hirmuista tarvetta vaihtaa takan väriä, sillä maalaamme takan viereisen seinän ihanalla vihreällä. Tämä tumma murrettu vihreä sopii valkoisen kaveriksi kauniisti ja jatkaa kodissamme kovin suositun vihreän värin linjaa.


Lähden tästä pian maalikaupoille. Yllättävän nopeasti värit ja sävyt valikoituivat, tähän riitti yhden illan mietintä ja värilastujen pyörittely. Kuten makuuhuoneessakin, seinän ja takan taustan uudet värit on poimittu ruokahuoneen tapetin kuvioista.

Kivaa viikonloppua teille! 

7 kommenttia

 1. Tsemppiä maalaushommiin! Innolla jään odottamaan lopputulosta :)

  VastaaPoista
 2. Toi tapetti on kyllä herkku! Tsemppiä maalaushommiin, siitä tulee upea :)

  VastaaPoista
 3. Teillä on niin herkullinen koti ja tuo sisäklapivarasto on mahtava idea! Meidänkin pitää kehittää joku sisäklapila nyt, kun keväällä jouduttiin purkamaan tuvasta yhden seinustan istuinaatikkopenkki pois.

  VastaaPoista
 4. Oioi, into piukeena jo odottelen kuvia muutoksesta.. mukavia remppahetkiä teille!

  VastaaPoista
 5. Uuuuuuh - kuulostaa todella hyville teidän suunnitelmat !! Mielenkiinnolla odotan lopputulosta.

  Tsemppiä remppapuuhiin. Niin ja toivottavasti oot voinut hyvin <3

  VastaaPoista
 6. Toi matto on hyvännäköinen lattialla. Odotan kans kuvia !!!

  VastaaPoista