Sisällön tarjoaa Blogger.

YLLÄTETÄÄN PIHATALON MUMMO EMÄNNÄNKAAPILLA

Tämä viikko on ollut kerrassaan vauhdikas. Ennen kuvauksia koti piti siivota huolella, joten tulipahan tehtyä vähän perusteellisempi kevätsiivous hyvissä ajoin. Itse kuvauspäivä oli kyllä mielenkiintoinen ja ihana kokemus. Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka miettivät uskaltaisiko oman kodin ovet avata kuvaajalle. Tänään minulla oli pakollinen meno Turkuun, jonka jälkeen vapautui hieman aikaa kirppistelylle. Ja tyhjin käsin en todellakaan reissusta palannut.


Pihatalon mummo antoi minulle toimeksiannon muutama viikko sitten. Hän toivoi itselleen vanhaa emännänkaappia. Kaapit ovat aikamoisissa hinnoissa nykyään, joten ajattelin sopivan kuntoisen ja hintatasoisen kaapin löytämiseen menevän vähintään pari-kolme kuukautta. En todellakaan uskonut pystyväni täyttämään hänen toivettaan näin nopeasti.


Kotimatkalla kurvasin erääseen osto- ja myyntiliikkeeseen ja siellä silmiini pisti heti tämä ihana emännänkaappi. Kaappi oli saapunut liikkeeseen vasta eilen ja täytyykin nyt todeta, olin todellakin oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tinkasin ja sain kaapin pihatalon mummon määrittelemään hintaan. Kaappi kyytiin ja kotiin ylättämään pihatalon mummo.Päätin suorittaa yllätyksien yllätyksen. Pihatalon mummo on töissä iltavuorossa tänään, joten kannoimme mieheni kanssa emännänkaapin sisälle hänen kotiinsa, ennalta suunnitellulle paikalle. Siellä kaappi odottelee iltavuorosta kotiin palaavaa vanhan kaapin uutta omistajaa. Uskon ja toivon, että tämä yllätys on hänelle mieluinen. Otin tietenkin pienen riskin, kun en hyväksyttänyt kaappia ennen ostoa, mutta minulla on sellainen hyvä kutina tästä. Itse ainakin ihastuin kaappiin heti.


Teitä lukijoita en vielä päästä sisälle pihatalon mummon kotiin. Odottelen sitä hetkeä, jolloin hän on valmis avaamaan kotinsa ovet meille. Toivottavasti pääsen joskus esittelemään tämän kaapin omalla paikallansa ja tietysti koko muunkin kauniin kodin.


Ei Rautatieläistalokaan jäänyt ilman tuliaisia. Kirpputorilla oli mielenkiintoinen myyntipöytä, josta kaikki nämä minun aarteeni löytyivät. Hinnat olivat enemmän kuin kohdillaan, joten päätin tyhjentää hieman tätä pöytää.


Ostin siron teak yöpöydän (12€), vanhan ison vaaleansinisen kehyksen (7€) ja Marimekon herkullisen värisen kankaan (12€). Kangas on Kristiina Isolan suunnittelema ja nimeltään Iso Kranssi. Siitä riittää ainakin muutamaan isoon tyynynpäälliseen, ellen sitten keksi tälle jotain muuta käyttötarkoitusta.Turun reissu oli kaikin puolin onnistunut. Nyt me jäämme odottelemaan millaisia reaktioita yllätyskaappi saa pihatalon mummossa aikaan. On ihanaa yllättää ja tulla yllätetyksi. Viime perjantaina minä sain yllätyskukkia mieheltäni ja tänään yllätetään pihatalon mummo emännänkaapilla. Kutkuttavaa odotella iltaan asti.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

26 kommenttia

 1. Pihatalon mummon kaappi on aivan ihana ja tosi hienoja löytöjä teit teidän omaan kotiinkin. Oikein mukavaa viikonloppua ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaappi on tosi suloinen ja erittäin hyvässä kunnossa. Kaikin puolin mahtava löytö :) Leppoisaa sunnuntaita sinulle!

   Poista
 2. Hienot löydöt, hyvin samanlainen yöpöytä, joka minunkin uusin kirppisostokseni on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja niinpäs onkin. Meillä on samanlainen maku yöpöytien suhteen :)

   Poista
 3. Hienot löydöt, hyvin samanlainen yöpöytä, joka minunkin uusin kirppisostokseni on.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Yllätys onnistui täydellisesti ja mummo oli onnesta soikeana <3

   Poista
 5. Hienot löydöt ja aivan ihana yllätys mummolle! :) Kiva kuulla, että kuvauspäivä oli mukava kokemus. Ehkä mäkin alan keräämään rohkeutta moiseen. Teidän juttua innolla odottaen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mummo rakastui kaappiin heti, joten yllätys meni ihan nappiin!

   Poista
 6. Ihana kaappi, kyllä luulisi saajan olevan tytyväinen! Ja kivoja löytöjä muutenkin olet tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kaappi ja muut löydöt piristivät päivää kovin :)

   Poista
 7. Hullu mummo jos ei o mielessään :D
  Minä ainakin olisin vaikkei olis edes paikkaa -toivottavasti pääset joskus esittelemään sen omalla paikallaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olihan mummo enemmän kuin mielissään <3 Hihkui onnesta, joten yllätyksemme onnistui loistavasti. Ehkä joku päivä täällä päästään kurkkaamaan pihataloon...

   Poista
 8. Mieletön kaappi voin vain kuvitella, että saaja on onnellinen siitä ❤️ Muutenkin hienot löydöt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kerrankin satuin paikalle juuri oikeaan aikaan ja pystyin toteuttamaan pihatalon mummon haaveen supernopeasti <3

   Poista
 9. Ompas ihana ylläri mummolle :) Tuo yöpöytäkin on magee !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen erittäin tyytyväinen löytöihin :) Yllätys onnistui loistavasti!

   Poista
 10. Aivan ihana kaappi...tuollaisen muistan mammallani olleen. VArmasti pihatalon-mummo on onnessaan löydöstäsi..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, emännänkaapin sisältä löytyi vanhoja lehtileikkeitä, vuodelta 1957. Hauskat muistot saavat jäädä oven sisäpuolelle muistuttamaan kaapin historiasta :)

   Poista
 11. Eiköhän mummo kaapistaan tykkää, minusta ainakin se on hieno. Ja näyttäisi olevan erittäin hyvässä kunnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsi kovin :) Kaappi on todella hyvässä kunnossa ikäisekseen, oltaisiin voitu kunnostaa huonokuntoisempi, mutta tämän sai tosi edullisesti valmiiksi hyvässä kunnossa :)

   Poista
 12. No voi jösses, mitä löytöjä! Kylläpä kävi tuuri :)

  VastaaPoista