Sisällön tarjoaa Blogger.

ENSIMMÄINEN SYKSY TALOSSA


Tämä syksy on meille ensimmäinen rautatieläistalossa. Ostimme talon marraskuun alussa, joten syksyn aika on jäänyt kokematta. Tämä lähes vuosi talossa on ollut muutosten myllerrystä, niin sisällä kuin ulkonakin. Talon pihassa ei oltu vähään aikaan juurikaan tehty puutarhatöitä, joten piha oli aika villiintynyt. Suunnitelmissa oli että katsellaan rauhassa ensimmäinen kesä mitä kaikkea maasta nousee ja sitten ryhdytään suunnittelemaan muutoksia pihalle. Juupa juu, hyvissä ajoin keväällä pihaa jo muokattiin, puskia ja istutuksia kaivettiin ylös ja maata jyrsittiin. Sain pitkään haaveilemani kasvimaan, joka toteutettiin lavakauluksien avulla. Pihaan istutimme nurmikkoa, jota täällä ei ennen ollut. Rakensimme ison pihakeittiön kierrätystavarasta, teimme pihatalon mummolle uuden aidan ja miljoona muuta pienempää projektia. Palaan näihin pihan projekteihin joskus myöhemmin ja esittelen mitä kaikkea on kevään ja kesän aikana tullut tehtyä. Nyt syksyllä rauhoitutaan sisälle ja pidetään hetki remonttilomaa! Tässä muutamia otoksia syksyisestä pihastamme. 

Ihanaa ja väririkasta syksyä! Nautitaan näistä väreistä vielä kun voidaan :)

6 kommenttia

 1. Mahtavat lasikuistin ikkunat teillä.

  VastaaPoista
 2. Vau, paljon olette saanet kesän aikana tehtyä :) Ja ihanan syksyisiä kuvia, kauniit värit. Mä odotan jo innolla meidän pihan kanssa kevättä, että mitä sieltä maasta oikein nousee. Mun viherpeukalo on kyllä pikkasen keskellä kämmentä, mutta tuleepahan opeteltua uusia juttuja. Kivaa keskiviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kyllä, paljon on projekteja ollut, juuri tässä mietin että miten aika on niihin riittänyt! Mutta mukavaa on ollut muokata pihaa ja nähdä työnsä jäljet :) Olen myös aloitteleva viherpeukalo, kaikki mitä pihassa tehtiin oli minulle uutta! Mutta tekemällä oppii ja opittava ei lopu koskaan. Mukavaa päivää sinullekin :)

   Poista
 3. Onpa kaunis tuo teidän kuisti ulkoapäin! Ihanat ikkunat! Olette kyllä olleet todella aikaansaavia, kun alle vuoden asumisen aikana olette ehtineet sisällä remontoimisen lisäksi tehdä myös pihahommia. Moista innokkuutta ja tekemisen meininkiä kaipaisin kyllä näihin omankin talon remppatouhuihin, kun meillä etenee aina kaikki niin kovin hitaasti :D

  VastaaPoista
 4. Löytyipä kiva uusi blogi! Jään kyllä seurailemaan hyvänoloista meininkiä! Niin, ja onnea eteiskilpailuun! ;) ja tervetuloa vastavierailulle porvoolaiseen sisustusblogiin! T. Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja tervetuloa :) tulen ehdottomasti vastavierailulle!

   Poista