Sisällön tarjoaa Blogger.

VAALEANPUNAINEN TULI TALOON


Vaaleanpunainen todellakin tuli taloon. Ihan ensimmäistä kertaa! Se ei ole kuulunut koskaan värisuosikkeihini, joten ennen sitä ei ole sisustuksessa näkynyt. Se hiipi kotiimme ensin tapetin kauniina apiloina, sitten pienenä söpönä lamppuna. Ja nehän kuuluvat yhteen, tapetti ja lamppu! Mutta miten minä ja vaaleanpunainen, kuulutaanko me nykyään yhteen?Lamppu on jälleen yksi ihana kirpputorilöytö. Se liikkuu magneettikiinnitysosassa suuntaan jos toiseen ja valaisee lautapelien pelaajia. Saa nähdä lähteekö vaaleanpunainen leviämään ja valloittamaan muitakin huoneita. Eihän sitä koskaa tiedä milloin entisistä inhokeista tulee suosikkeja! 


Katsotaan tätä päivää vaaleanpunaisten lasien läpi ja nähdään vain hyviä ja positiivisia asioita! Ehkä vaaleanpunaisen aika on nyt :)

4 kommenttia

 1. Tuo tapetti on niin ihana! Tiedätkös, vaaleanpunainen ja kaikki punaiset ylipäänsä olivat joskus todella inhokkeja minulle. Ensin rupesi punainen iskemään ja kyllä se on nykyään myönnettävä, että vaaleanpunainenkin on hieno väri (ja on sitä meillekin hiipinyt).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kuulla että sinullakin inhokit ovat muuttuneet suosikeiksi!

   Poista
 2. Ihanan söpö lamppu! Minusta vaaleanpunainen on sisustuksessa ihan kiva väri, kun sitä on sopivan pieninä juttuina siellä täällä, mutta sellainen täysin vaaleanpunainen huone kaikkine söpöine vaaleanpunaisine juttuineen voisi olla jo liikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleanpunanaista ehdottomasti vain pienissä määrissä ja kivoina yksityiskohtina :) Enempään ei pysty!

   Poista