Sisällön tarjoaa Blogger.

ETEINEN: HIRSISEINÄ JA MUSTAA MAALIA

Astut sisään ulkoeteisestä, näet valtavan vanhan hirsiseinän ja mustat massiiviset rappuset. Olet nyt rautatieläistalon korkeassa eteisessä joka toivottaa sinut tervetulleeksi.Takit ja reput ripustetaan rappusten alle naulakkoon ja pieniin koukkuihin. Vanha mustavalkoinen seinävaate on löytö kirpparilta ja löysi heti paikkansa hirsiseinältä. Vanhat miehen mammalta saadut kehykset saivat sisäänsä mustavalkoisia hääkuvia. 
  

 
Vastakkaisella seinällä huomion vievät kenkätelineet, siinä on neljän asukkaan monet kengät nätissä rivissä. Iso peili on kulkenut mukana jo kauan ja on muuten muuttanut väriä ainakin kolme kertaa. Viherkasveja löytyy myös eteisen pieneltä ikkunalta, josta näkee valoisalle lasiverannalle.
Eteisestä voit astua vihreän oven johdattelemana valoisaan keittiöön, valkoisista ovista taas pääset kylpyhuoneeseen ja vessaan, vihreiden pariovien saattelemana saavut olohuoneeseen. Täältä voit myös kiivetä raput ylös valtavaan vihreään aulaan ja sitä kautta makuuhuoneisiimme.
Tuttuun tapaan kaikki eteisen huonekalut ovat käytettyinä hankittuja. Eteinen sai pintaansa paljon mustaa, valkoista ja basilikan vihreää maalia. Rappusten maalaus oli monen kuukauden urakka, maalarinteippiä ja pitkää pinnaa vaadittiin paljon! En haluaisin ryhtyä siihen urakkaan enää ikinä, ehkä minun ei tarvitsekkaan. Mukavaa päivänjatkoa!

P.S  Styleroomissa on käynnissä syksyn suuri sisutushaaste: Kutsuva eteinen. Osallistu sinäkin omalla eteiselläsi kilpailuun ja voit voittaa uusia ovia kotiisi. Minäkin osallistuin. Haasteeseen pääset tästä.

2 kommenttia

  1. Vau mihin blogiin mä nyt tulin sisälle - teillä on tosi kaunista <3

    Täytyy alkaa lukemaan alusta saakka:)

    VastaaPoista
  2. Hei ja sydämellisesti tervetuloa :) ihanaa että löysit tänne meille :)

    VastaaPoista