Sisällön tarjoaa Blogger.

JOTAIN MITÄ ET TIEDÄ MINUSTA, LIEBSTER AWARD HAASTE

Haasteen minulle heitti ihanan Valtavirrassa-blogin pitäjä, kiitos siitä! Vastailen kysymyksiin parhaani mukaan ja kerron jotain mitä ette ennen tiennyt minusta. Haasteen tarkoituksena on tuoda näkyvyyttä uusille ja tuoreille blogeille, joilla on alle 200 lukijaa. Aivan loistava juttu tämä haaste! 

Miten haaste toimii?  
1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä blogisteille.1. Paras kirppislöytösi ikinä? Tai parhaat, jos yhtä on vaikea nimetä? 

Tämä on vaikea, vaikea, vaikea! Kotimme on sisustettu pääosin vanhoilla huonekaluilla ja tavaroilla, jotka on hankittu kirpputoreilta, kierrätyskeskuksistä ja Torin kautta. Koska yhtään yksittäistä asiaa ei nouse yli muiden, päädyin siihen että paras kirppislöytöni on vielä löytymättä!

2. Mihin kohtaan/huoneeseen olet erityisen tyytyväinen sisustuksessa?


Ruokahuoneemme on pirteydessään erityisen onnistunut. Rakastan tuota meidän vanhaa oranssia pirtinpöytää, joka on huoneen keskipiste. Tämä on hyvänmielen huone! 3. Onko kodissanne jotain kohtaa, johon et ole tyytyväinen? Miksi et?

Näitä on monta, sillä olemme asuneet rautatieläistalossa kohta vasta vuoden ja paljon on vielä remontoimatta. Näitä remontoitavia huoneita ovat vessa, kylpyhuone ja keittiö. Kotimme on täysin asuttavassa kunnossa, mutta nämä huoneet saavat uuden ulkomuodon joku kaunis päivä. Käytännöllisyys ja materiaalivalinnat huutavat päivitystä!

4. Mikä on tällä hetkellä suurin haaveesi, jonka toivoisit kirpparilta löytävän?


Olen pitkään etsinyt tietynlaista 50-luvun koivuista seinähyllyä. Sen toivon löytäväni vielä joku päivä! Ja uusia haaveita tulee harvase päivä.

5. Minkä uuden taidon haluaisit oppia?


Toivoisin osaavani virkata ja neuloa. Kun vain olisin opetellut aikoinani nämä taidot, huokaus! Ostan villasukat kirpparilta, jonkun muun taitavan neulojan tekemänä. 

6. Onko sinulla jokin sisustusinhokki? 


Olen huomannut vuosien varrella että inhokista saattaa myöhemmin tulla suosikki. Näin on käynyt monien värien kohdalla, esimerkkinä entinen inhokkinen sininen, josta on nyt tullut ehdoton suosikkini. Sisustusinhokikseni voisin sanoa liian tavaramäärän. En pidä turhasta tavarapaljoudesta, kotiin pyrin hankkimaan esineitä ja tavaroita, joilla on käyttötarkoitus. 7. Onko sisustusmakusi pysynyt pitkään samana vai vaihteleeko se usein?

Vaihtelevaa on ollut, tosiaan! Ensimmäiseen asuntoon hankitut Ikean värikkäät huonekalut ovat muuttuneet vanhoihin käytettynä hankittuihin pääosin puisiin huonekaluihin. Elin myös täysin valkoisen kauden, johon alkoi musta pikkuhiljaa hiipiä mukaan. Sitten värit palasivat elämääni ja tämänhetkinen sisustustyyli on tullut jäädäkseen. 


8. Onko sinua jäänyt harmittamaan joku erityinen ostos, jonka jätit aikoinaan hankkimatta?

Välillä jää jokin tavara kaihertamaan kun jäikin ostamatta. Yleensä nämä unohtuvat kuitenkin nopeasti, sillä ei maailmasta tavara lopu ja aina voi tulla parempia löytöjä eteen.

9. Kuka päättää kotinne sisustuksesta? 


Ideoimme kotimme remontteja ja sisustusta yhdessä mieheni kanssa ja myös toteutamme niitä yhdessä. Olemme tehokas remonttikaksikko ja meistä on hauskaa rempata yhdessä. Kodin värivalinnat, tekstiilit ja huonekaluhankinnat tulevat suurimmaksi osaksi minun ehdotusteni kautta. Onneksi meillä on samanlainen maku ja toiveet sisustuksen suhteen.


10. Mistä olet innostunut tällä hetkellä?

Ehdoton innostukseni kohde on nyt blogini! Huomenna blogini täyttää vasta yhden kuukauden ja miten paljon onkaan tässä ajassa tapahtunut positiivisia asioita. Olen erittäin yllättynyt miten moni teistä on löytänyt blogini ja erittäin kiitollinen kaikista ihanista kommenteista. Tämä blogimaailma on kiehtova ja ihana uusi harrastus. Toivon teidän saavan blogistani uusia ideoita ja mukavia lukuhetkiä, niin kuin olen saanut teiltä muilta ihanilta bloggaajilta.


11. Rakkain asia (materiaa) kotona? Siis sellainen, josta et milloinkaan luopuisi?

Rakkain asia on talomme. Yksittäistä tavaraa on vaikea nimetä, sillä minulle ei ole vaikeaa luopua tavaroista, mutta talostamme en haluaisi luopua ikinä. Tällaisesta kodista en koskaan edes uskaltanut pienessä mielessäni haaveilla, minä kerrostalossa vuokralla asunut nainen. Viimeiset uskomattomat puolitoista vuotta ovat tuoneet elämääni niin paljon rakkautta ja uskomattoman ihania asioita, yksi niistä on tämä rakas talomme! Toivon saavani elää täällä ihanan elämän ja vanheta rauhassa perheeni kanssa.Tämä haaste on kiertänyt jo jonkin aikaa ja monet blogit jotka olisin halunnut haastaa ovat sen jo saaneet. Joten minun haastamana Liebster Award lähtee nyt vain neljälle bloggaajalle. Ja tietenkään haastetta ei ole pakko ottaa vastaan, jos ei siltä tunnu! Valtavirrassa- blogisiskoni kysymykset olivat mielestäni mitä mainioimmat, joten samoilla kysymyksillä haastan seuraavat ihanat blogit:
Tässä vielä kysymykset:

1. Paras kirppislöytösi ikinä? Tai parhaat, jos yhtä on vaikea nimetä? 
2. Mihin kohtaan/huoneeseen olet erityisen tyytyväinen sisustuksessa?
3. Onko kodissanne jotain kohtaa, johon et ole tyytyväinen? Miksi et?
4. Mikä on tällä hetkellä suurin haaveesi, jonka toivoisit kirpparilta löytävän?
5. Minkä uuden taidon haluaisit oppia?
6. Onko sinulla jokin sisustusinhokki? 
7. Onko sisustusmakusi pysynyt pitkään samana vai vaihteleeko se usein?
8. Onko sinua jäänyt harmittamaan joku erityinen ostos, jonka jätit aikoinaan hankkimatta?
9. Kuka päättää kotinne sisustuksesta? 
10. Mistä olet innostunut tällä hetkellä?
11. Rakkain asia (materiaa) kotona? Siis sellainen, josta et milloinkaan luopuisi?


Rautatieläistalo kiittää, jos jaksoit lukea loppuun asti! 

8 kommenttia

 1. Kiva, kun tartuit haasteeseen! Vastaukset olivat mukavaa luettavaa. Hauska vastaus tuo, että paras kirppislöytö on vielä löytämättä :D Ja onpa huippua, kun olet innostunut bloggaamisesta, niin se näkyy tässä bloggaus tahdissa - uutta mukavaa luettavaa ja silmän iloa kuvien muodossa tulee sopivan tiheään tahtiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta haasteesta! Vastamiseen menikin yllättävän paljon aikaa. Innoissani olen ja jutunaiheita onneksi riittää. Ihanaa että olet jäänyt lukijakseni :)

   Poista
 2. *peukku* kun ei nyt muuta ehdi :D

  VastaaPoista
 3. Vau, en tajunnut, että olet bloggaillut vasta kuukauden! Todella kaunista ja tunnelmallista teillä on, aivan ihania värejä, materaaleja ja sommitelmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihana kuulla millaisena muut näkevät kotimme. Ja kiva kun tulit vastavierailulle!

   Poista
 4. Teidän kodissanne on hurmaavia värejä. Siksi painoin heti lukijaksi-nappia, vaikken muuten tiennytkään yhtään minkälainen koti muuten on edes kyseessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja sydämellisesti tervetuloa lukijaksi :) Lisää värejä siis luvassa...

   Poista