Sisällön tarjoaa Blogger.

ETEINEN: TARKASTELUA ENNEN JA JÄLKEEN


Palataan vielä aikaisempaan julkaisuuni. Tässä esittelen eteisen ennen/jälkeen kuvat. Kuten kerroin aikaisemmin, mustaa, valkoista ja basilikan väristä maalia kului paljon. Hirsiseinä oli jo muutettaessa kaivettu esiin, joten sille emme tehneet mitään muutoksia. Tässä näkymä sisäänkäynniltä olohuoneeseen. Valkoinen sai väistyä mustan ja vihreän tieltä. Usein oletetaan että valkoinen raikastaa ja avartaa tilaa kuin tilaa ja musta pienentää ja synkentää, saanen esittää eteisemme kohdalla tässä vastalauseeni.



Puunväriset rappuset eivät erottuneet hirsiseinästä ollenkaan ja näkymä oli super tylsä ja laimea. Mustaa maalia rappusiin, niin saatiin hirsiseinä kauniisti esille. Päätin kaiteitten maalamisen jälkeen maalata myös puolipaneelit mustalla, valkoinen ei mielestäni vaan yksinkertaisesti toiminut niissä. Olen todella tyytyväinen tähän ratkaisuun, vaikka ensin pelkäsin mustan synkentävän eteistä liikaa. Turha pelko, musta on täydellinen tähän. 







Mustan värin vallattua eteisen, eivät nämä kauniisti maalatut ovet enää toimineet sitten millään tavalla tässä tilassa. Yksivärinen selkeyttää ja päätin maalata rajaukset piiloon kaikista ovista. En ole katunut. Korkealla ylhäällä oleva kaapisto saa vielä tulevaisuudessa myös rajaukset peittoon, väri vielä mietinnässä. Ehkä vain valkoisella tai ihanalla basilikan vihreällä...



Olisi ihanaa kuulla sinun mielipiteesi, mitä mieltä olet eteisen muutoksesta? Menikö metsään vai onnistuttiinko? 

6 kommenttia

 1. Mielestäni onnistui. Tykkään itsekin mustasta ja olen aina haaveillut mustista rappusista. Menin kuitenkin ostamaan jo maalin, joka on takoraudan harmaa (melkein musta:), jolla alakerran rappuset pitäisi maalata. Voi olla et haen vielä uuden maalin, jos väri ei tarpeeksi tumma/musta. Keittiössä meille tulee mustaa seinää hirsiseinän viereen, sopivat mielestäni hyvin yhteen.

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Meillä keittiössä maalattiin hirsiseinä mustalla kuultomaalilla ja niin tykkään. Laitan piakkoin esittelyä keittiön remontista, joskin vain yhden seinän osalta. Iso keittiöremontti vielä edessä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä nyt keittiöremontti käynnissä ja valmistuu ehkä jo piankin. Olen odottanut sitä jo kolme vuotta, vaikka sen piti olla ensimmäinen remonttikohde. Jos kiinnostaa, voit seurata sitä mun blogissani karuliinankoti.blogspot.com :)

   Poista
 3. Aivan ihana eteinen ja muutenkin todella hyvältä näyttää. Tuo hirsiseinä on mahtavan näköinen! :)

  http://essidecoreeraa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Olen niin hirsiseinäfani! Tämä oli esillä jo taloon muuttaessamme, mutta keittiön hirsiseinä kaivettiin itse esiin. Toimii näin käsittelemättömänä kuin myös mustana.

  VastaaPoista
 5. Juu niin minäkin, se tuo huoneeseen tietynlaista tunnelmaa. Keittiön seinä näyttää kanssa todella hienolle ja musta väri sopii hyvin! :)

  VastaaPoista