Sisällön tarjoaa Blogger.

UUDET VANHAT LAMPPUNI

Lauantaina käväistiin pienellä roud tripillä Salon kirpputoreilla. Tarkoituksena oli etsiä lukulamppuja olohuoneeseen. Nyt kun olohuone on vihdoin löytänyt huonekalunsa, niin valaistuskin meni uusiksi. Viime talvena käytössä olleet lukulamput ovat muuttaneet muihin huoneisiin, joten iltojen pimetessä huoneeseen kaivattiin lisää valoja. Olohuoneessa on kattolampun lisäksi vain pieni seinälamppu nojatuolin vieressä. Ja olen todella huono pitämään kattovaloa päällä, pidän enemmän pienistä valonlähteistä ympäri huonetta. 


Kerrankin kävi loistava tuuri ja kirpputorilta löytyi juuri ne mitä oltiin hakemassa! Mukaan kun tarttui iso lasinen pöytälamppu sekä messinkinen jalkalamppu. Tämä vanha lasinen pöytälamppu on kuin tatti, niin suloinen ja upean muotoinen. Se sai heti kunniapaikan kirjakaapin päältä.




Messinkinen vanha jalkalappu löytyi samalta kirpputorilta. Se on uutta vastaavassa kunnossa ja kaunis väriltään. Sopii mielestäni hienosti tummansinisen samettiverhon kaveriksi. Lukulamppu antaa valoa sohvalla löhöilijälle tai pienellä käännöllä nojatuolissa istujalle. Lamput maksoivat yhteensä 30€ ja olivat mielestäni todella edulliset. Ei voi muuta sanoa kuin että olipa loistava kirppispäivä :)




Valaistus on hoidettu olohuoneessa kuntoon, nyt saa pimeys tulla! Kun vaan ei viipyisi liian pitkään, valon lapsi kun olen...

12 kommenttia

  1. Tosi ihanat ja edulliset löydöt. Huoneessa olevat hylly ja kaappi ovat myös niin minun makuuni 💛💚💛

    VastaaPoista
  2. Onpas ollut hyvä tuuri, kun kirpparilta on mukaan löytynyt jotain mitä on etsinytkin! Mulle yleensä käy niin, että jos menen kirpparille etsimään jotain tiettyä juttua, niin sellaista ei varsin löydy (toki poikkeuksiakin on).. Kauniit ovat kyllä nuo sun löydöt ja etenkin tuo lasinen pöytälamppu on mieleeni! Tosi söpö tattimainen lamppu :)

    VastaaPoista
  3. Voi että, olet tehnyt aivan mahtavia löytöjä :) Mä tykkään kovasti tuosta messinkisestä valaisimesta, se oikein hehkuu sinistä samettiverhoa vasten. Ja hauska on tuo tattikin, siinä on varmasti kaunis valo.

    VastaaPoista
  4. Mahtavat löydöt! Tuo pöytävalaisin on upea. Meillä taitaa olla olkkarissa sama jalkalamppu, mutta maitokahvin värinen. Äitini löysi sen minulle pihakirppikseltä pari vuotta sitten.

    VastaaPoista
  5. No olipa kiva löytää blogisi :) Kotinne on ihana, enkä malttaisi lopettaa selailua, mutta nyt pikkuveitikka vaatii äitiä, joten jatkan paremmalla ajalla! Mukavaa päivää sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa että löysit tänne :) Olen iloinen jokaisesta uudesta lukijasta! Mukavaa päivää myös sinulle :)

      Poista
  6. Ihania lamppuja ja halvalla, mikä on nykypäivänä harvinaista, kun kaikesta pyydetää kauheita hintoja, kirppareillakin. Lamppuetsinnät minullakin käynnissä, keittiön kattoon vintage tyylistä kohdevalaisinta kaipaan. Ja olkkariin toista kattovalaisinta, sitä olen hakenut jo kaueminkin, ehkä lähdenkiin jo tänään kirppiskierrokselle:)

    VastaaPoista
  7. Mahtavat lamput! Ja miten kiva blogi sulla - jään seuraamaan :)

    VastaaPoista
  8. Heippa! Harvoin todellakin löytää sitä mitä lähtee etsimään, aikamoinen tuuri kävi :) Hinnat ovat useasti niin kovia, että jää monet ihanuudet ostamatta, mutta nyt oli kukkarolle sopivat hinnat. Pienempi pojista nimesi messinkilampun kultalampuksi ja kyseli onko se todella oikeaa kultaa?! Ehkä se on ;)

    VastaaPoista
  9. Tervetuloa blogini lukijaksi. Tulin vastavierailulle ja tänne jäin :)
    Aivan mahtavan upeat samettiverhot, minä haaveilen samanlaisista mutta punaisista tai vihreistä. Kivat lamput löysit kirpparilta, ja melkoisen edullisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa ja hienoa että jäit lukijaksi :) Samettiverhot on ihanat, toivottavasti joskus sinullakin on sellaiset :) Suosittelen!

      Poista