Sisällön tarjoaa Blogger.

KÄYTÄNNÖLLISTÄ KAUNEUTTA

Meillä kannetaan puita talven aikana paljon! Autotallista tai pihatalon takaa sisälle uunienkupeeseen. Paras tähän hommaan on iso päreinen puunkantokori, johon mahtuu kerralla kunnolla puita. Ehdottomasti sijoituksen arvoinen hyödyllisyydessään ja mikä parasta, se on myös uskomattoman kaunis! Eikä roskatkaan tipu lattialle vaan pysyvät korin sisällä. Tämä on ehdoton plussa! Tämän talven puut olen klapikoneella halkonut ihan itse ja olen erittäin ylpeä siitä! Mieheni kanssa urakoitiin aikasta monta viikonloppua että saatiin tämän talven puut kasaan. Toivottavasti riittävät, sillä välillä oli pakko laiskotella viikonloppuna tai tehdä muita projekteja ja enemmänkin olisi voinut tehdä. Ensi kerralla ollaan sitten ahkerampia...

Mikä on sinun mielestäsi paras puunkantoon? Tämä on minun ehdoton ykkönen. Niin ja kyllä ne Ikean monitoimikassitkin ihan käteviä on, niitäkin tulee käytettyä.

Ihania hetkiä takkatulen ääressä toivottaa Rautatieläistalo :)

4 kommenttia

 1. Minä en ole vielä parasta löytänyt. Noita punottuja meillä on neljän tulisijan talossa käytössä, mutta tuppaavat rähjääntymään makuuni liian nopeasti (kulmat ja kahvat). Tällä hetkellä paremmin käytössä ovat kestäneet paperikoneen viirasta tehdyt vaaleansiniset kassit. Mutta ne eivät ole ulkonäöllisesti ihan niin mieleeni ja koska viira on aika jämäkkää materiaalia, se hankaa kunnon kuorman kanssa käsiä.

  Laatikot ja korit olisi tosi kauniita tulisijojen vierellä, mutta kun lämmitys perustuu puihin, niin mielenkiinto ei riitä asettelemaan puita jostain kantimesta säilyttimeen. Toisaalta jotkin yksinkertaiset avoimet mallit on myös kauniita, mutta pidän enemmän siitä, että puiden roskat tippuu sinne kantimeen kuin lattialle käytön aikana. Onpas vaikeaa ;D Jään siis mielenkiinnolla seuraamaan, millaisia vastauksia saat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä huomaa että teillä todellakin on polttopuita kannettu kauan :) Kiitos kokemuksen äänestä :)

   Poista
 2. Tulinpas vastavierailulle. Ihana blogi ja vielä ihanampi koti!!!
  Jään ehdottomasti lukijaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja tervetuloa :) Ihanaa kun ehdit vastavierailulle!

   Poista