Sisällön tarjoaa Blogger.

MAAILMAN YKSINKERTAISIN JA HELPOIN KUUSENKORISTE

 

Tänään kotiin kannettiin pieni joulukuusi. Se on juuri sopivan kokoinen tuohon vitriinin eteen. Koko perheen voimin se aamulla koristeltiin ja todettiin iloisina, että jokainen meistä on valmistanut tähän kuuseen jonkun koristeen.Tänä vuonna kuustamme koristaa myös maailman helpoimmat ja yksikertaisimmat kuusenkoristeet. Jokainen osaa näitä valmistaa ja aikaa näiden tekemiseen menee muutama sekunti. Tarvitaan vain lahjanarua ja sakset.


Solmin kiiltävää lahjanarua kuusenoksiin tuomaan hohtoa ja väriä kuuseen. Meillä kun muuten joulukuusenkoristeet ovat kovin neutraaleja valkoisia ja mustia. Kiiltävä naru tuo ihan oman tunnelmansa kuuseen. Helposti kaunista, vai mitä?
Täytyy todeta, että joulumieli tuli taloon kuusen mukana. Vaikka ulkona sataakin vettä ja on ankean harmaata, sisällä kotona alkaa olla joulu. Leppoisaa sunnuntai-iltaa toivottaapi Rautatieläistalo.

4 kommenttia

 1. Kaunis on kuusi ja kivat koristeet, ihan hirmuisen kaunis koti teillä muutenkin,eilen ja tänään olen vanhempia juttujasi lukenut ja kovasti paljon ihastellut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja tervetuloa meille <3 Huomasin että olit liittynyt lukijakseni ja kävinkin jo blogissasi vastavierailulla. Jäin lukijaksi :)

   Poista
 2. Kuinka kauan teillä on ollut tuo Jalpaikka -matto käytössä? Onko pysynyt hyvänä? Ostin samaisen maton muutama viikko sitten ja vähän jännittää, miten matolle kissataloudessa käy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on matot olleet kohta vuoden. Hyvänä ovat pysyneet, mutta meillä ei ole kotieläimiä. Vaikea sanoa miten kissojen kanssa käy...

   Poista